Настав час сезонних овочів. Саме влітку потрібно "заряджати" свій організм вітамінами на весь рік. У цьому можуть допомогти смачні страви зі свіжих молодих продуктів з грядки.

Підтримувати себе у формі і запасатися вітамінами допоможе корисний перекус – ковбаска з молодої моркви і декількох видів горіхів. Готується він легко, але зверніть увагу, що готовому блюду потрібно дати охолонути в холодильнику мінімум 8 годин.

Вам знадобиться:

  • Молода морква - 3 шт.
  • Сир гауда - 300 г
  • Волоські горіхи (смажені) - 80 г
  • Арахіс (смажений, очищений) - 100 г
  • масло - 20 г
  • Масло - 5 мл
  • Петрушка - 10 шт.

Молоду моркву треба нарізати кубиками і протушити на суміші вершкового і рослинного масла протягом 5 хвилин.

Сир натерти на пергаменті і розтопити в духовці при 180 градусів 3 хвилини. Листя петрушки, волоські горіхи і арахіс потрібно подрібнити.

Популярні новини зараз
Пекельна спека нарешті залишить територію України – які сюрпризи готує нам серпень Українці поспішають зняти готівку через ліміти: скільки вдасться отримати протягом доби Українці отримають рахунки за світло з несподіваними сумами: підвищення тарифу відчують не всі Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника
Показати ще

З'єднати всі інгредієнти. Перемішати моркву, горіхи, зелень і сир. Викласти суміш на харчову плівку, сформувати ковбаску, дати охолонути. Покласти в холодильник на 8 годин або більше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вершкова запіканка з літніми ягодами, ніжний і романтичний десерт, який дуже легко готувати.

Як повідомляв Знай. ua, качани кукурудзи з сиром і зеленню, простий спосіб зробити всім відоме блюдо ще смачніше.

Також Знай. ua писав, що домашній пломбір врятує від спеки - готуємо морозиво з глазур'ю на своїй кухні.