Настав час сезонних овочів. Саме влітку потрібно "заряджати" свій організм вітамінами на весь рік. У цьому можуть допомогти смачні страви зі свіжих молодих продуктів з грядки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПідтримувати себе у формі і запасатися вітамінами допоможе корисний перекус – ковбаска з молодої моркви і декількох видів горіхів. Готується він легко, але зверніть увагу, що готовому блюду потрібно дати охолонути в холодильнику мінімум 8 годин.
Вам знадобиться:
- Молода морква - 3 шт.
- Сир гауда - 300 г
- Волоські горіхи (смажені) - 80 г
- Арахіс (смажений, очищений) - 100 г
- масло - 20 г
- Масло - 5 мл
- Петрушка - 10 шт.
Молоду моркву треба нарізати кубиками і протушити на суміші вершкового і рослинного масла протягом 5 хвилин.
Сир натерти на пергаменті і розтопити в духовці при 180 градусів 3 хвилини. Листя петрушки, волоські горіхи і арахіс потрібно подрібнити.
З'єднати всі інгредієнти. Перемішати моркву, горіхи, зелень і сир. Викласти суміш на харчову плівку, сформувати ковбаску, дати охолонути. Покласти в холодильник на 8 годин або більше.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вершкова запіканка з літніми ягодами, ніжний і романтичний десерт, який дуже легко готувати.
Як повідомляв Знай. ua, качани кукурудзи з сиром і зеленню, простий спосіб зробити всім відоме блюдо ще смачніше.
Також Знай. ua писав, що домашній пломбір врятує від спеки - готуємо морозиво з глазур'ю на своїй кухні.