Військові кулінари готували на польових кухнях і вибрали в 95-й бригаді кращих кулінарів. Старший кухар Тетяна Романюк розповіла секрет приготування страви, який сподобався бійцям.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти на 1 порцію:
- М'ясо (найкраще корейку) – 80 г;
- Печериці – 30 г;
- Вершки – 25 мл;
- Твердий сир – 15 г;
- Сметана, кетчуп і борошно по 5 г;
- Моркву – 1 шт;
- Цибуля – 1 шт;
- Сіль, перець за смаком.
Українська кухня відома корисними і смачними стравами з м'яса. В тому числі і кручениками. Для того, щоб приготувати потрібно загорнути начинку в м'ясний стейк.
При цьому начинку можна використовувати будь-яку, по своєму смаку: гриби, чорнослив, сир, морква.
Краще всього для страви вибрати корейку. Її потрібно нарізати на порційні шматочки, відбити і приправити сіллю, перцем, дрібно нарізаною цибулею.
Залишити маринувати на кілька хвилин. Окремо потрібно нарізати цибулю та печериці. Підсмажити їх на сковороді. Твердий сир необхідно натерти на крупну тертку.
На кожен шматочок м'яса викласти начинку з грибів і сиру і скрутити дані заготовки в рулет.
Потім рулетики потрібно обсмажити в борошні і скласти в сотейник. Окремо необхідно приготувати соус – змішати вершки, кетчуп і сметану. Їх потрібно нагріти на вогні і додати підсмажені цибулю з морквою.
Готовим соусом залити крученики і тушкувати протягом 40 хвилин. Дане м'ясне блюдо підійде до будь-якого гарніру.
Назва цієї страви сталося швидше за все від слова «крутити», так як це відбитий в тонкий млинець шматочок м'яса, в середину якого щільно закручують фарш або інше наповнення.
Крученики стануть ідеальним обідом як у будні, так і у вихідні дні.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, домашній пломбір врятує від спеки, готуємо морозиво з глазур'ю на своїй кухні.
Як повідомляв Знай. ua, лікер смородиновий в домашніх умовах, як приготувати солодкі ласощі зі свіжих ягід.
Також Знай. ua писав, що хрусткі кульки для літнього обіду приведуть у захват всю сім'ю.