Холодну рагу можна приготувати і додати в нього будь-які сезонні овочі за смаком. Таке блюдо можна подавати в денну спеку на обід або у вечірній прохолоді на вечерю. Прекрасний варіант для сімейного застілля.

Склад:

  • 6 великих цибулин
  • 6 баклажанів
  • 1 зрілий середній кабачок
  • 4-5 середніх картоплин
  • 8 великих стиглих помідорів
  • 7-9 зубчиків часнику
  • рослинне масло
  • сіль, перець

Приготування:

Очистити і нарізати кружечками 6 великих цибулин. Половинками кружечків необхідно нарізати 6 тонких баклажанів.

Очистіть 1 зрілий середній кабачок і наріжте кубиками. Очистіть і наріжте тонкими половинками гуртків 4–5 середніх картоплин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Наступний етап – обсмажування. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажити (але окремо кожен овоч) до рум'яної скоринки. Викласти шарами в чавунець або казан.

Натріть на тертці 8 великих стиглих помідорів, викидаючи шкірку. На дрібній тертці натріть 7–9 зубчиків часнику. Доведіть до кипіння помідори з часником, сіллю і перцем, залийте овочі, щільно закрийте кришкою і тушкуйте в духовці при 140 °З 1 ч. Остудіть перед подачею.

Натріть на тертці 8 великих стиглих помідорів, викидаючи шкірку.

На дрібній тертці натріть або роздушіть 7–9 зубчиків часнику.

Помідори з часником довести до кипіння, посолити, поперчити. Залити овочі. Закрити кришкою і томити в духовці близько години при градусах.

У сезонне рагу можете додати будь-які овочі: селера, солодкий картопля, молоді перець, моркву і навіть боби або квасоля. При бажанні овочі можна не обсмажувати, а запікати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, приготуйте незабутню пасту з лисичками, яка вразить навіть гурманів.

Як повідомляв Знай. ua, елементарний рецепт варення склянками з смородини, навіть взимку вітаміни під рукою.

Також Знай. ua писав, що коктейлі з шампанським врятують від літньої спеки, топ освіжаючих рецептів на будь-який смак.