У середземноморській кухні об'єдналися кухні та кулінарні особливості країн Середземноморського басейну. Тут знають ціну оливковій олії. Особливий смак середземноморські страви отримують через додавання маслин, зелених оливок, спецій і сирів. Спробувавши цей легкий літній салат, можна досхочу насолодитися різноманітністю ароматів зелені й овочів. Оливки та сир фета - це завершальний штрих до чудового середземноморського салату, пише Telegram-канал Антихрючево.

Салат, скріншот Telegram

Інгредієнти:

  • огірок – 2 шт.;
  • помідор – 4 шт.;
  • червона цибулина – 1 шт.;
  • сир фета – 75 г;
  • оливкова олія – 2 ст. л.;
  • червоний винний оцет – 2 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • чорний перець – за смаком;
  • лимонний сік – 1 ст. л.;
  • оливки Каламата – 200 г

Спосіб приготування:

1. Спочатку слід почистити огірки. Потім розріжте їх на гуртки, а потім четвертуйте. Покладіть у велику салатницю.

Популярні новини зараз
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще

Огірки, скріншот Telegram

2. Помідори потрібно розрізати на четвертинки, вздовж, а потім повернути і нарізати великими шматками. Так само додати в салатницю.

3. Розріжте червоний цибулю навпіл і півкільцями.

Червоний лук, скріншот Telegram

4. Далі додайте сир фета, оливкову олію, червоний винний оцет, сіль, перець, лимонний сік і оливки в салатницю й акуратно перемішайте.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що абрикосове варення, приготоване на зиму за цим рецептом, стане і смачною прикрасою будь-якого чаювання, і чудовою начинкою для випічки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", багато хто любить просту вуличну їжу, а королевою вуличної їжі є шаурма. Її можна досить просто та швидко приготувати в домашніх умовах.

Також "Знай.ua" писав, що голубці – улюблена страва багатьох українців, але побалувати себе ними виходить рідко, адже приготувати їх - справа непроста. Цей рецепт допоможе насолоджуватися ними щодня.