У середземноморській кухні об'єдналися кухні та кулінарні особливості країн Середземноморського басейну. Тут знають ціну оливковій олії. Особливий смак середземноморські страви отримують через додавання маслин, зелених оливок, спецій і сирів. Спробувавши цей легкий літній салат, можна досхочу насолодитися різноманітністю ароматів зелені й овочів. Оливки та сир фета - це завершальний штрих до чудового середземноморського салату, пише Telegram-канал Антихрючево.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- огірок – 2 шт.;
- помідор – 4 шт.;
- червона цибулина – 1 шт.;
- сир фета – 75 г;
- оливкова олія – 2 ст. л.;
- червоний винний оцет – 2 ст. л.;
- сіль – за смаком;
- чорний перець – за смаком;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- оливки Каламата – 200 г
Спосіб приготування:
1. Спочатку слід почистити огірки. Потім розріжте їх на гуртки, а потім четвертуйте. Покладіть у велику салатницю.
2. Помідори потрібно розрізати на четвертинки, вздовж, а потім повернути і нарізати великими шматками. Так само додати в салатницю.
3. Розріжте червоний цибулю навпіл і півкільцями.
4. Далі додайте сир фета, оливкову олію, червоний винний оцет, сіль, перець, лимонний сік і оливки в салатницю й акуратно перемішайте.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Як повідомляв портал "Знай.ua", багато хто любить просту вуличну їжу, а королевою вуличної їжі є шаурма. Її можна досить просто та швидко приготувати в домашніх умовах.
Також "Знай.ua" писав, що голубці – улюблена страва багатьох українців, але побалувати себе ними виходить рідко, адже приготувати їх - справа непроста. Цей рецепт допоможе насолоджуватися ними щодня.