З баклажанів, кабачків, помідорів та болгарського перцю можна приготувати безліч апетитних . Однак одна з них — турецька запіканка "Гювеч" - стане вашою улюбленою. Рецепт турецької запіканки "Гювеч" пропонує телеграм-канал "Real Food".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГювеч — це традиційне блюдо турецької кухні з овочів та курки, запечене в глиняному посуді. Кількість інгредієнтів вказана приблизна і може варіюватися, це не зіпсує смаку страви.
Інгредієнти:
- 2 баклажани
- 2 кабачки
- 2 помідори
- 2 болгарських перці
- 1 цибулина
- 1 грудинка
- 1 ч.л солі
- 1 ч. л перцю
- 1 ч. л м'яти
- 1 ст. л томату
Приготування:
Свіже куряче філе порізати на невеликі кубики. Помідори, кабачки, цибулю та болгарський перець помити і також порізати на невеличкі кубики. Баклажани помити, очистити та порізати кубиками.
Всі овочі та куряче м'ясо перекласти у форму для випікання. Посолити, поперчити, додати м'яту і томат. Ретельно вимішати вміст форми, накрити її фольгою для запікання та поставити у розігріту духовку.
Нарізати пучок свіжої петрушки і за бажання натерти трохи сиру. Ними посипати запіканку перед подачею до столу.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим, страва буквально тане у роті.
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,