Картопляні зрази по праву вважають одним з найбільш економічних, смачних і поживних страв, які здатні сподобається всій родині.

Для картопляної основи

  • картопля — 12 шт. (середнього розміру)
  • яйце — 2 шт.
  • борошно — 5 ст. л.
  • цибуля — 1 шт.
  • сіль — 1 ч. л.
  • лавровий лист

Для начинки:

  • фарш — 500г
  • цибуля — 1 шт.
  • сіль — за смаком
  • мелений перець за смаком

Також знадобиться 1 стакан панірувальних сухарів і рослинне масло.

Приготування:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

необхідно почистити Картоплю, порізати і зварити. Для смаку додати в каструлю лавровий лист і цибулю.

Варити картоплю до готовності, злити воду і трохи остудити. Додати борошно і яйця і добре розмішати, а краще перекрутити через м'ясорубку.

Дрібно ріжемо цибулю, розігріваємо сковорідку, смажимо цибулю до прозорості. Додаємо фарш. Смажимо фарш з цибулею, перемішуючи хвилин 15. За 5 хвилин до готовності, солимо, перчимо. Начинка готова.

Беремо картопляного пюре на 1 зразу, робимо коржик за типом, як на пиріжки. Її потрібно сформувати, обвалювати в панірувальних сухарях.

Смажити зрази необхідно на добре розігрітій сковороді на рослинному маслі. Врахуйте, що вони дуже ніжні і перевертати потрібно акуратно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яблучний пиріг з ваніллю і лимоном, неймовірно смачний десерт з найпростіших інгредієнтів.

Як повідомляв Знай. ua, даний витвір кулінарного мистецтва просто з домашньої духовки.

Також Знай. ua писав, що турецька запіканка з баклажанів, кабачків і болгарського перцю.