Найбільш енерговитратним в приготуванні річного желе стане 8 хвилин інтенсивного перемішування. В іншому – желе з червоної смородини є легким літнім рецептом для справжніх ласунів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля приготування даного варіанту смачного десерту вам не знадобиться ні желатин, ні агар-агар, ні крохмаль. Смородина сама загусне завдяки пектину, який у ній міститься.
Ягідне желе можна їсти в свіжому вигляді або заготовити на зиму. Його можна використовувати в якості намазки на бутерброд або в складі інших десертів.
Інгредієнти:
- Червона смородина – 1 кг;
- Цукор -1 кг.
Приготування:
Ягоди важливо добре промити, додати цукор і заважати 8-10 хвилин для того, щоб смородина добре пустила свій сік.
Суміш необхідно варити на сильному вогні 8 хвилин. Дуже важливо інтенсивно помішувати її в цей момент приготування. Зняти з вогню, дати трохи охолонути.
Масу необхідно пропустити через дуршлак. Тепер отримане желе, варення можна перелити в банки. Закрутити їх або закатати консервними кришками.
Його можна зберігати в холодильнику, так і комори.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, живильний коктейль, швидка випічка, літній салат — цікаві варіанти простих страв з персиків.
Як повідомляв Знай. ua, ніжний вершковий пломбір з дитинства — цей простий рецепт відіб'є у вас бажання купувати морозиво в магазині.
Також Знай. ua писав, що ви в неї закохалася з першого шматочка, рецепт піци з тунцем і червоним цибулею.