Маринований перець в гірчиці — не тільки хороша закуска до м'яса, але й цілком самостійна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТака консервація чудово зберігається до зими. Готують страву в серпні-вересні з домашніх болгарських перців. Замаринувати болгарський перець в ніжній гірчиці пропонує редакція "Со вкусом". Не варто брати гостру гірчицю, адже вона може перебити смак перцю.
Інгредієнти:
- Болгарський перець - 3 кг
- Вода - 1 л
- Оцет - 250 мл
- Цукор - 4 ст. л.
- Сіль - 2 ст. л.
- Лавровий лист - 4 шт.
- Чорний перець (горошком) - 1 ч. л.
- Перець запашний - 6 шт.
- Гірчиця - 1 л
- Соняшникова олія - 1 л
- Часник - 4 зуб.
Приготування
Болгарський перець помийте і очистіть, наріжте смужками. У каструлі змішайте воду з оцтом, цукром, сіллю, порізаним часником і залишилися спеціями. Доведіть суміш до кипіння. Коли суміш прокипить хвилину, пересипте в неї перець, накрийте каструлю кришкою і бланшуйте 15 хвилин. Перець повинен розм'якнути. Потім відлийте рідину і дайте охолонути.
В окремій місткості змішайте гірчицю з маслом до однорідної суміші. Залийте нею перець і перемішайте. Розкладіть страву у стерильні баночки і закрийте кришками. Повинно вийти 4 баночки. Зберігайте перці в коморі або у погребі.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,