На зиму заготовки роблять з самих свіжих та смачних літніх овочів і фруктами. Так, рецепт маринованого перцю, який сподобається всій родині, можна приготувати за 5 хвилин.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПерець, маринована половинками за 5 хвилин:
- 5 кг червоного м'ясистого болгарського перцю
- Для маринаду:
- 1 літр води
- 1,5 склянки рослинного масла
- 2 столових ложки 70% есенції
- 1,5 склянки цукру
- 0,5 склянки солі
- Часник, петрушка
Приготування:
Перець розрізати навпіл уздовж на половинки. Опустити в киплячий маринад рівно на 2 хвилини.
В маринад потрібно додати петрушку і чавлений часник, довести до кипіння (близько хвилини) і розкласти по банках, залити перець в банках маринадом і закатати ошпареними кришками.
Раніше ми повідомляли, що традиційне чилі обов'язково включає боби і м'ясо, перець чилі і сир чеддер. Якщо його подають як суп, то споживають його гарячим. Погодьтеся, їжа важка і не дуже немолода. Пропонуємо вам трохи поекспериментувати і вийти за рамки традиційного чилі: тримайте річну веган-версію.
Підготуйте все інгредієнти: баклажан покришіть кубиками, посоліть; кабачки також накришити кубиками; подрібніть цибулю; болгарські перці також ріжте кубиками; очистіть халапеньо від насіння, наріжте кубиками; часник розтовічть.
У великій каструлі розігрійте 2 ст. л олії, додайте партіями баклажани і кабачки, пасеруйте 5 хвилин до легкого рум'янцю. Кабачки і баклажани вийміть і дайте окремої миски.
Додайте (в ту ж каструлю) масло, киньте масло, перець халапеньо і часник. Тушкуйте 5 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, грибникам на замітку, це блюдо з печериць легко замінить звичний делікатес, простий рецепт.
Як повідомляв Знай. ua, швидка шарлотка з ягодами і яблуками, як за лічені хвилини приготувати апетитний десерт на всю сім'ю.
Також Знай. ua писав, що готуємо річний чилі - мексиканське рагу, яке не залишить байдужим.