Огірки з тунцем і яйцем стануть прекрасним вибором страви для тих, хто не тільки любить смачно поїсти, але і стежить за фігурою і здоров'ям.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- огірки (невеликі) – 6 шт.;
- яйце куряче – 2 шт.;
- тунець у власному соку – 1 банка (250 грам);
- зелень (кріп і цибулю) – пучок;
- соус (майонез + сметана в рівних пропорціях) – 2 столових ложки;
- спеції (сіль, перець) – за смаком.
Огірки потрібно помити, обсушити і розрізати на дві половини. Чайною ложкою потрібно вийняти м'якоть і відкинути на сито. Так стече зайва рідина.
Огіркові човники солимо і перевертаємо шкіркою вгору (також чекаємо поки рідина стече).
необхідно відварити Яйця круто, почистити від шкаралупи і дрібно нарізати.
Кріп, цибулю моєму і дрібно шаткуємо. У ємності змішуємо яйця, зелень і соус.
Банку з тунцем відкрити і вміст відкинути на сито з огіркової м'якоттю. Дати стекти воді з продуктів. Додати в яєчно-кропову масу.
Додати спеції, добре перемішати і розкласти по лодочкам.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, запечені овочі в духовці рецепт маринаду, який зробить звичайна страва неперевершеним.
Як повідомляв Знай. ua, фаршировані печериці з перепелиними яйцями і сирокопченою ковбасою — красиве святкове страву за 20 хвилин.
Також Знай. ua писав, що перчик на зиму можна приготувати за 5 хвилин – смачне частування для всієї родини.