Часникові печериці — швидка і надзвичайно ароматна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Вершкове масло — 4 ст. л.
- Оливкова олія — 1 ст. л.
- Цибуля — 0,5 шт.
- Печериці — 500 г
- Сухе біле вино — 2 ст. л. (за бажанням)
- Листя чебрецю — 1 ч. л.
- Свіжа петрушка — пучок
- Часник — 4 зубчики
- Сіль — за смаком
- Перець — за смаком
Приготування:
⠀
Розігріти вершкове масло та і оливкову олію на сковороді. Обсмажити цибулю до м'якості близько 3 хвилин. Додати гриби і обсмажити протягом 4–5 хвилин, поки вони не стануть золотистими.
Тепер влити вино і тушкувати протягом 2 хвилин. Під кінець приготування додайте чебрець, петрушку і часник. Обсмажте ще 1–2 хвилини. Приправте сіллю і перцем за смаком. Подавайте печериці гарячими.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,