Квасоля з копченою свининою — особливо поживна, корисна і ситна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ квасолі міститься велика кількість білка, а також інших вітамінів, в яких потребує наш організм: кальцію, сірки, магнію, фосфору, заліза, вітамінів В1, В2, В3, В6, С і Е. Ця страва додасть вам енергії і наситить необхідними мінералами.
Інгредієнти:
- Квасоля біла - 300 г
- Копчена свинина - 700 г.
- Морква - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Крохмаль - 1 ч. ложка
- Томатна паста - 2 ст. ложки
- Перець чорний горошком - 8-10 шт.
- Чебрець сушений - 1 ч. ложка
- Лавровий лист - 2-3 шт.
- Сіль за смаком
- Оливкова олія - 2 ст. ложки
Приготування:
Попередньо замочити квасолю в холодній воді на ніч. Далі її промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Викладаємо в каструлю з товстим дном разом зі свининою, розрізаною на великі шматки.
Одну цибулину і моркву чистимо і розрізаємо на 2-3 частини і відправляємо в ту ж каструлю. Додаємо лавровий лист, чорний перець горошком, сушений чебрець. Заливаємо холодною водою. Ставимо каструлю з вмістом на вогонь і доводимо до кипіння. Далі варимо до готовності на повільному вогні з закритою кришкою. Знімаємо каструлю з вогню, беремо з неї 6-7 столових ложок бульйону в окрему миску.
У посудину додаємо томатну пасту та крохмаль і ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок. У каструлю додаємо дрібно порізану цибулину, виливаємо томатну суміш. Солимо і додаємо оливкову олію. Перемішуємо і тушкуємо до м'якості цибулі.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа —
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний