Квасоля з копченою свининою — особливо поживна, корисна і ситна страва румунської кухні. Незвичайного аромату квасолі додають прянощі і томатна паста. А її основа дає ситість і неймовірний смак.

У квасолі міститься велика кількість білка, а також інших вітамінів, в яких потребує наш організм: кальцію, сірки, магнію, фосфору, заліза, вітамінів В1, В2, В3, В6, С і Е. Ця страва додасть вам енергії і наситить необхідними мінералами.

Інгредієнти:

  • Квасоля біла - 300 г
  • Копчена свинина - 700 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Крохмаль - 1 ч. ложка
  • Томатна паста - 2 ст. ложки
  • Перець чорний горошком - 8-10 шт.
  • Чебрець сушений - 1 ч. ложка
  • Лавровий лист - 2-3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​2 ст. ложки

Квасоля зі свининою, скріншот: YouTube
Квасоля зі свининою, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз

"Холостячка" Злата Огнєвіч спробувала звабити чоловіків глибоким декольте: "Як корову на ринку продають"

Тіна Кароль мовчазно "знищила" самовпевнену Олю Полякову на конкурсі: "Вічно кричить"

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" серед райського саду стала Євою-спокусницею: "Адам десь спить"

Лесю Нікітюк показали справжню під час роботи, від цього крику в'януть вуха: "Що ти стоїш?"

Показати ще

Попередньо замочити квасолю в холодній воді на ніч. Далі її промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Викладаємо в каструлю з товстим дном разом зі свининою, розрізаною на великі шматки.

Одну цибулину і моркву чистимо і розрізаємо на 2-3 частини і відправляємо в ту ж каструлю. Додаємо лавровий лист, чорний перець горошком, сушений чебрець. Заливаємо холодною водою. Ставимо каструлю з вмістом на вогонь і доводимо до кипіння. Далі варимо до готовності на повільному вогні з закритою кришкою. Знімаємо каструлю з вогню, беремо з неї 6-7 столових ложок бульйону в окрему миску.

У посудину додаємо томатну пасту та крохмаль і ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок. У каструлю додаємо дрібно порізану цибулину, виливаємо томатну суміш. Солимо і додаємо оливкову олію. Перемішуємо і тушкуємо до м'якості цибулі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками