Популярний російський актор Сергій Безруков на своїй сторінці в Instagram показав процес засолювання огірків. Він зазначив, що всі інгредієнти для засолювання домашні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Солимо огірки))) Все як треба ... кріп) листя смородини) листя дуба для хрррррруста))) молодий часник) І все СВОЄ Всім хорррошого настрою, Дорогі мої, хороші!", - написав Безруков.
Рецепт соління огірків
Інгредієнти:
- 1−1,5 кг огірків,
- 2 ст. ложки солі,
- 1 корінець хрону,
- 1 пучок листя (вишні, смородини, хрону),
- суцвіття кропу,
- 1 стручок пекучого перцю,
- 1 головка часнику,
- 500−800 мл води (газованої).
Приготування:
Огірки, до 10 см завдовжки, з "пухирцями" і без жовтизни, промити і залити холодною водою на 20−30 хв, щоб вони були ідеально хрусткими. Листя хрону, вишні та смородини помити і грубо нарізати. Гострий перець нарізати тонкими кільцями. Щоб огірки були гострішими, можна додати більше перцю.
На дно банки викласти нарізане листя, суцвіття кропу, корінь хрону, зубчики часнику і шматочки гострого перцю. Зверху щільно вкласти огірки, насипати сіль. Залити огірки газованою водою кімнатної температури — звичайною столовою з нейтральним смаком. Можна слабо- або сильногазованою. Залишити їх на 2 год за кімнатної температури, потім перенести у холодильник. Ще через 3−4 год можна куштувати. Якщо ви любите більш солоні огірки, засолювати потрібно довше.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа —
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний