Снеки баклажанні палички - неймовірно смачна закуска. Якщо взяв в руки хоч одну, вмочив в соус, то зупинитися неможливо, аж поки не здасться дно тарілки. Крім того, вам не доведеться споживати калорії, оскільки готуються вони в духовці, а не у фритюрі.

Рецептом апетитних баклажанних паличок ділиться видання "Gastronom".

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • баклажани 2 шт.
  • домашні панірувальні сухарі 3 ст. л.
  • тертий твердий сир 50 г
  • яйце 1 шт.
  • суміш сухих італійських трав 1 ст. л.
  • гранульований часник 0,5 ч. л.
  • сіль 0,5 ч. л.
  • мелений чорний перець за смаком

Баклажанні палички, скріншот: YouTube
Баклажанні палички, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Приготування:

З баклажанів зняти шкірку. М'якуш нарізати довгими тонкими скибочками. Сир змішати з сухарями, травами, часником, перцем і сіллю. Яйце злегка збити виделкою. Вмочити скибочки баклажанів в яйце, а потім в панірування.

Духовку розігріти до 200 градусів. Деко застелити папером для випічки. Викласти скибочки баклажанів, скропити олією. Запікати 15-20 хв. Подавати гарячими з густим томатним соусом.

Баклажанні палички, скріншот: YouTube
Баклажанні палички, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками