Корисне полуничне суфле - це приголомшливий десерт. Він виходить ніжним, повітряним, з яскраво вираженим полуничним смаком. Готується він дуже швидко, набір продуктів мінімальний, а задоволення море!

Читайте Знай в Google News!

Рецептом ніжного полуничного суфле ділиться Телеграм-канал "Avocado".

Інгредієнти:

  • Полуниця - 250 г;
  • Желатин - 5 г;
  • Мед 1 ч. л;
  • Вода.

Полуниця, скріншот: YouTube
Полуниця, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Показати ще

Приготування:

Полуницю проварити у невеликій кількості води. З моменту, коли вона повністю розвариться потрібно варити ще 5-7 хвилин. Тепер подрібнюємо блендером, за бажанням додаємо м'яту і підсолоджувач.

Желатин розчиняємо в 30 мл води, нагріваємо в мікрохвильовці 20 секунд. Додаємо його до пюре. Збиваємо блендером масу до збільшення в об'ємі. Розливаємо по формах і даємо застигнути в холодильнику. Полуничне суфле готове.

Полуничне суфле, фото: Телеграм / Avocado
Полуничне суфле, фото: Телеграм / Avocado

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива. Воно складається з натуральних фруктів, тому ласувати ним можна скільки завгодно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана

Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.