У рецепті використовуються лише ті продукти, які завжди відмінно поєднуються один з одним і в результаті виходить смачна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 60 г фети
- 10 великих свіжих печериць
- 4 столові ложки сметани
- 1 столова ложка борошна
- 1/2 склянки подрібненої моцарели
- свіжа зелень петрушки за смаком
- мелений чорний перець за смаком
- сіль за смаком
- 1 столова ложка рослинної олії
Приготування:
Промийте і обсушіть печериці, гострим ножем підріжте і вийміть ніжки. Застеліть форму для випічки пергаментом і розкладіть в ній капелюшки отворами вгору. Дрібно наріжте куряче філе. Розігрійте сковороду з 1 столовою ложкою рослинної олії на середньому вогні, додайте нарізану курку, смажте близько 5 хвилин, помішуючи час від часу.
Поки смажиться курка, дрібно наріжте ніжки грибів. Додайте нарізані гриби в сковороду з куркою, і готуйте разом ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Змішайте борошно зі сметаною. Зменшіть вогонь і влийте сметану в сковороду. Підсоліть, приправте меленим чорним перцем і перемішайте. Тушкуйте ще протягом 8-10 хвилин, поки суміш не загусне, потім зніміть з вогню, щоб охолола.
Поки суміш остигає, розігрійте духовку до 180° С. Натріть фету на тертці і змішайте з куркою і грибами. Додайте дрібно нарізану петрушку і перемішайте. Використовуючи 2 столові ложки, рівномірно розподіліть начинку у підготовлених капелюшках печериць. Зверху на начинку посипте потроху тертої моцарели. Запікайте в духовці протягом 15-20 хвилин, потім дайте грибам трохи охолонути і подавайте.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,