У рецепті використовуються лише ті продукти, які завжди відмінно поєднуються один з одним і в результаті виходить смачна страва. Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування апетитної закуски з грибів і курячого філе. Печериці фаршировані курячим філе, виходять дуже ситними і надзвичайно смачними.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 60 г фети
  • 10 великих свіжих печериць
  • 4 столові ложки сметани
  • 1 столова ложка борошна
  • 1/2 склянки подрібненої моцарели
  • свіжа зелень петрушки за смаком
  • мелений чорний перець за смаком
  • сіль за смаком
  • 1 столова ложка рослинної олії

Печериці з куркою і сиром, фото: instagram.com/savory_tasty/
Печериці з куркою і сиром, фото: instagram.com/savory_tasty/

Приготування:

Промийте і обсушіть печериці, гострим ножем підріжте і вийміть ніжки. Застеліть форму для випічки пергаментом і розкладіть в ній капелюшки отворами вгору. Дрібно наріжте куряче філе. Розігрійте сковороду з 1 столовою ложкою рослинної олії на середньому вогні, додайте нарізану курку, смажте близько 5 хвилин, помішуючи час від часу.

Популярні новини зараз

Ведучий "Орла і решки" Коля Сєрга назвав найбільш ненависну партнерку в шоу

Нові ціни на картоплю змусять українців зненавидіти пюре: "Майже в півтора рази"

Українська Кардашьян вивалила пишні груди та зізналася в любові до фотошопу

Львівщину косить хвороба, небезпечніша за коронавірус: "Помножте на вісім"

Показати ще

Поки смажиться курка, дрібно наріжте ніжки грибів. Додайте нарізані гриби в сковороду з куркою, і готуйте разом ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Змішайте борошно зі сметаною. Зменшіть вогонь і влийте сметану в сковороду. Підсоліть, приправте меленим чорним перцем і перемішайте. Тушкуйте ще протягом 8-10 хвилин, поки суміш не загусне, потім зніміть з вогню, щоб охолола.

Поки суміш остигає, розігрійте духовку до 180° С. Натріть фету на тертці і змішайте з куркою і грибами. Додайте дрібно нарізану петрушку і перемішайте. Використовуючи 2 столові ложки, рівномірно розподіліть начинку у підготовлених капелюшках печериць. Зверху на начинку посипте потроху тертої моцарели. Запікайте в духовці протягом 15-20 хвилин, потім дайте грибам трохи охолонути і подавайте.

View this post on Instagram

Шампиньоны с курицей и сыром Ингредиенты: 500 г куриного филе 60 г феты 10 больших свежих шампиньонов 4 столовые ложки сметаны 1 столовая ложка муки 1/2 стакана измельченной моцареллы свежая зелень петрушки по вкусу молотый черный перец по вкусу соль по вкусу 1 столовая ложка растительного масла Приготовление: 1. Промойте и обсушите шампиньоны, острым ножом подрежьте и выньте ножки. Застелите форму для выпечки пергаментом и разложите в ней шляпки отверстиями вверх. 2. Мелко нарежьте куриное филе. Разогрейте сковороду с 1 столовой ложкой растительного масла на среднем огне, добавьте нарезанную курицу, жарьте около 5 минут, помешивая время от времени. 3. Пока жарится курица, мелко нарежьте ножки грибов. Добавьте нарезанные грибы в сковороду с курицей, и готовьте вместе еще 5 минут, периодически помешивая. 4. Смешайте муку со сметаной. Уменьшите огонь и влейте сметану в сковороду. Подсолите, приправьте молотым черным перцем и перемешайте. Тушите еще в течение 8-10 минут, пока смесь не загустеет, затем снимите с огня, чтобы остыла. 5. Пока смесь остывает, разогрейте духовку до 180С. 6. Натрите фету на терке и смешайте с курицей и грибами. Добавьте мелко нарезанную петрушку и перемешайте. 7. Используя 2 столовые ложки, равномерно распределите начинку между подготовленными шляпками шампиньонов. Сверху на начинку посыпьте понемногу тертой моцареллы. 8. Запекайте в духовке в течение 15-20 минут, затем дайте грибам немного остыть и подавайте. Приятного аппетита! Готовьте с удовольствием,радуйте свою семью!!! #мясо #шашлык #еда #рыба #сало #пицца #вкусно #пельмени #гриль #ужин #салаты #блюдо #холодец

A post shared by Вкусное - Вкусно 🍩 (@savory_tasty) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.