Якщо звичайне повидло до чаю виглядає надто банальним, пропонуємо спробувати ароматні яблучні скибочки з корицею. 1 кілограм яблук та трохи часу - і смаколики до чаю готові. Яблучні скибочки слід зберігати в сухому місці при кімнатній температурі, в пластикових або скляних банках.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 кг яблук
  • 300 г цукру
  • 1 ст. л. кориці
  • 1 ч. л. лимонної кислоти

Яблука, фото: pixabay.com
Яблука, фото: pixabay.com

Яблучні дольки до чаю, фото: instagram.com/cooking_mag
Яблучні дольки до чаю, фото: instagram.com/cooking_mag

Популярні новини зараз

Ведучий "Орла і решки" Коля Сєрга назвав найбільш ненависну партнерку в шоу

Нові ціни на картоплю змусять українців зненавидіти пюре: "Майже в півтора рази"

Зеленський приїхав на Прикарпаття і одразу потрапив до лікарні

"Коханка" Путіна Кабаєва безслідно зникла, на кладовищі помітили дивні речі

Показати ще

Приготування:

Яблука для цього незвичайного десерту підійдуть солодкі або кисло-солодкі, але не ранні, краще злегка недостиглі. Фрукти помити, за бажанням почистити від шкірки і порізати тонкими скибочками. Щільно укласти часточки на деко, зверху присипати цукром, корицею і лимонною кислотою.

Поставити яблука в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Потім перекласти яблука на пергамент, злегка присипаний цукром, залишити сушитися на 2-3 дні при кімнатній температурі. Опісля десерт з яблук готовий, можна подавати як сухе варення до чаю. 

View this post on Instagram

1 кг ЯБЛОК и ДОЛЬКИ к ЧАЮ готовы - рецепт🍎🍏🍎🍏 ⠀ Ингредиенты: 1 кг яблок, сладкие или кисло-сладкие (не ранние, лучше слегка недозрелые) 300 г сахара 1 ст. л. корицы 1 ч. л. лимонной кислоты ⠀ Приготовление: Яблоки помыть, по желанию почистить от кожуры и порезать тонкими ломтиками. Плотно уложить дольки на противень, сверху присыпать сахаром, корицей и лимонной кислотой. Убрать яблоки в разогретую до 200 градусов духовку на 25 минут. ⠀ Затем переложить яблоки на пергамент, слегка присыпанный сахаром, оставить сушится на 2–3 дня при комнатной температуре. ⠀ Через указанное время десерт из яблок готов, можно подавать сухое варенье к чаю. Готовые ароматные дольки хранить в сухом месте при комнатной температуре, в пластиковых или стеклянных банках. ⠀ Не забудьте поставить лайк, если понравился рецепт ❤️ ⠀ Приятного аппетита! ⠀ #еда #десерт #закуски #салаты #пироги #рыба #торты #рецепты #кулинария #завтрак #закрутки #обед #ужин #вкусно #повар #блюда #пирог #рецепт

A post shared by Рецепты (@cooking_mag) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа" писав, шоколадна ковбаса зі згущеним молоком - як приготувати райські ласощі за декілька хвилин