Для 4 порцій кус-куса з овочами нам буде потрібно 2 картоплини, які потрібно буде нарізати кубиками. Далі, половина головки брокколі, розділена на суцвіття, і один болгарський перець. Потім по столовій ложці часникового порошку і сушеної петрушки, по чайній — солі і перцю. Ще знадобляться три столові ложки оливкової олії, 50 грам пармезану і 150 г. приготованого кускусу.

Читайте Знай в Google News!

Для початку розігрійте духовку до 180°C і приготуйте деко. На нього потрібно додати картоплю, брокколі і червоний перець. Все це посипати сіллю, перцем, часниковим порошком, петрушкою і поливаємо двома столовими ложками оливкової олії.

Кус-кус з овочами, скріншот: Telegram
Кус-кус з овочами, скріншот: Telegram

Готовий деко відправляємо в духовку на 25 хвилин, щоб овочі стали м'якенькими. Потім їх потрібно буде посипати пармезаном і овочі з дека додати у велику миску до кускусу, і полити залишилася столовою ложкою оливкової олії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з червоного буряка - як з самого звичайного овоча приготувати Елітний делікатес. Така ікра смакує з шматочком чорного хліба. Намажте його сметаною, а зверху викладіть ікру. Смак у такого частування дуже незвичайний-кисло-солодкий.

Як повідомляв "Знай.ua", Гордон Рамзі нагодує найсмачнішою піцою в світі: кращі рецепти від професійного шеф-кухаря. Пропонуємо спробувати фірмовий рецепт тіста для піци, за яким її готує Гордон Рамзі, а також кілька смачних начинок для піци.

Знай.ua писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком.