В останні дні літа не забудьте насолодитися дарами природи, приготованими на свіжому повітрі. Літні овочі готуються швидше і простіше, ніж класичний шашлик, тому гостям вже точно не доведеться довго чекати! А ще правильно приготовані овочі-гриль неймовірно апетитно виглядають і порадують витонченим смаком гурманів з будь-якими уподобаннями.

Рецептом ділиться телеграм-канал "Мужская кухня".

Для приготування вам знадобляться тільки баклажани (1 кг) і масло для смаження. Ну і гриль.

Як готувати:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  1. Помийте і обсушіть баклажани.
  2. Зріжте кінці і наріжте баклажани уздовж на скибочки товщиною 1,5 см.
  3. Змастіть кожну скибочку рослинним маслом і посоліть.
  4. Смажте з обох сторін до м'якості і темного кольору.
  5. Потім зніміть баклажани з гриля, посоліть і поперчіть.

Баклажани можна буде подавати не тільки окремим блюдом, але і як гарнір до приготовленого м'яса.

Для приготування другої страви посмажте більше баклажанів, наріжте їх, змішайте з банкою консервованого нуту, нарізаними сливовидними помідорами без насіння і листям базиліка за смаком. Ідеально поєднується з класичною заправкою "Вінегрет".

З цих же чарівних скибочок на наступний день можна буде приготувати легкий і швидкий салат, змішавши їх з нарізаними помідорами і базиліком і полив терпкою заправкою з гірчицею. Якщо вони, звичайно, залишаться!

Приємного апетиту!

Нагадавши, приготування яблучних скибочок до чаю-якщо звичайне варення виглядає надто банальним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Гордон Рамзі нагодує найсмачнішою піцою в світі: кращі рецепти від професійного шеф-кухаря.

Також "Знай.uа" писав, що приготувати на Маковія: кращі рецепти рулетів, пряників і млинців.