В останні дні літа не забудьте насолодитися дарами природи, приготованими на свіжому повітрі. Літні овочі готуються швидше і простіше, ніж класичний шашлик, тому гостям вже точно не доведеться довго чекати! А ще правильно приготовані овочі-гриль неймовірно апетитно виглядають і порадують витонченим смаком гурманів з будь-якими уподобаннями.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом ділиться телеграм-канал "Мужская кухня".
Для приготування вам знадобляться тільки баклажани (1 кг) і масло для смаження. Ну і гриль.
Як готувати:
- Помийте і обсушіть баклажани.
- Зріжте кінці і наріжте баклажани уздовж на скибочки товщиною 1,5 см.
- Змастіть кожну скибочку рослинним маслом і посоліть.
- Смажте з обох сторін до м'якості і темного кольору.
- Потім зніміть баклажани з гриля, посоліть і поперчіть.
Баклажани можна буде подавати не тільки окремим блюдом, але і як гарнір до приготовленого м'яса.
Для приготування другої страви посмажте більше баклажанів, наріжте їх, змішайте з банкою консервованого нуту, нарізаними сливовидними помідорами без насіння і листям базиліка за смаком. Ідеально поєднується з класичною заправкою "Вінегрет".
З цих же чарівних скибочок на наступний день можна буде приготувати легкий і швидкий салат, змішавши їх з нарізаними помідорами і базиліком і полив терпкою заправкою з гірчицею. Якщо вони, звичайно, залишаться!
Приємного апетиту!
Нагадавши,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,