У нас є справжній подарунок, а не простий рецепт. Спеціально для наших читачів ми відшукали спосіб приготування смачного десерту - "Чізкейк без випікання". За допомогою нашого рецепта ви зможете порадувати своїх домашніх і гостей справжнім кулінарним шедевром.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки сюжету ранкового шоу на одному з українських телеканалів.

Інгредієнти: Вам потрібно 200 гр. печива, 80 гр. вершкового масла, 450 гр. вершкового сиру (Філадельфія або маскарпоне), 120 гр. цукрової пудри, 200 мл вершків (33%), 250 гр. полуниці, інших ягід або персиків, абрикосів.

Чізкейк, скріншот: YouTube
Чізкейк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спочатку в дрібну крихту розбиваємо в блендері печиво. Викладаємо перший шар на дно форми з роз'ємними краями. Можна робити порційний десерт. Тоді печиво розкладаємо тонким шаром в креманки. Відправляємо в холодильник. Фрукти розбиваємо блендером в пюре. 2/3 цієї маси будемо додавати в крем, а 1/3 використовуємо для прикраси.

Сир збиваємо міксером з цукровою пудрою. Повинна вийти пишна маса. Окремо в густу піну збиваємо вершки. Змішуємо обидві маси, але дуже обережно – лопаткою. Ділимо, те, що вийшло на дві частини. В одну додамо фруктове пюре, викладаємо цей крем на печиво. Зверху-білу масу, і - в холодильник.

А поки залишок фруктового пюре відправляємо на сковороду, додаємо за смаком цукрову пудру і уварюємо до повного загустіння. Тепер потрібно охолодити цю масу і викласти на торт. Ставимо чізкейк в холодильник на 2-3 години. Можна подавати. Це красивий і дуже смачний чізкейк. Погодьтеся, варто спробувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, шоколадний пиріг - рецепт незвичайного десерту для справжніх ласунів.

Як повідомляв Знай.uа, запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою.

Знай.uа писав, варення з дині на зиму - простий рецепт ласощів, яких завжди буде мало.