З таких простих продуктів, як хліб та яблука може вийти неймовірно смачна і красива страва. Пропонуємо спробувати кростіні з сиром брі і яблуками. Нижче наведено рецепт на 18 порцій. Ця апетитна закуска готується дуже просто і головне - швидко. Всього за декілька хвилин ви зможете насолодитися її смаком.

Читайте Знай в Google News!

Кростіні - це невеликі хрусткі італійські бутербродики з різними начинками, типова середземноморська страва. Ця закуска відмінно підійде і до обіду і до вечері, а також до святкового столу.

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 200 г сиру брі
  • 2 яблука Гренні Сміт
  • 50 г зацукрованих волоських горіхів
  • мед для сервірування

Кростіні з сиром Брі і яблуками, скріншот з відео
Кростіні з сиром Брі і яблуками, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Навіть до ПФУ йти не потрібно: кому автоматично призначать доплати до пенсії у серпні Вода дорожчає вже з серпня: скільки доведеться платити Блокування пенсійних карток: ПриватБанк залишає стареньких без грошей на життя Невдовзі люди почнуть масово вмирати: в ООН зробили тривожний прогноз
Показати ще

Приготування:

Розігрійте духовку до температури 285°C. Вистеліть деко пергаментним папером. Наріжте багет поперек на скибочки і перекладіть на підготовлене деко.

Зверху на кожен шматочок хліба покласти 1-2 скибочки сиру брі. Випікайте протягом 5 хвилин або до тих пір, поки сир не почне пузиритися і багет не підсмажиться.

Тепер зверху на кожен шматочок хліба викладіть по 1-2 скибочки яблука і зацукровані волоські горіхи. Полийте медом.

Кростіні з сиром Брі і яблуками, скріншот з відео
Кростіні з сиром Брі і яблуками, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком