Ситний рулет з лаваша готується дуже швидко, але здатний зарядити енергією на весь день. Таким сніданком вдасться нагодувати всю сім'ю. Для цієї страви потрібно вірменський лаваш - тонкий і без дріжджів.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти для начинки:

  • 100 г плавленого або твердого сиру;
  • 200 г шинки або ковбаси;
  • 200 г капусти;
  • 3 варених яйця;
  • 1 солоний огірок;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • сіль і перець – за смаком;
  • свіжа зелень і пряні трави на ваш смак.

Рулет з лаваша, скріншот: YouTube
Рулет з лаваша, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Для начинки дрібно нарізаємо капусту, шинку, яйця, огірок, тремо сир. Згодиться навіть куряча грудка або фарш, але їх потрібно буде попередньо приготувати. Все перемішуємо. Додаємо роздавлений часник. Присмачуємо начинку сіллю, перцем, додаємо сметану, змішану з гірчицею. Можна використовувати майонез.

Тепер викладаємо начинку на лаваш і скручуємо у формі рулету. Потім відправляємо все це на деко, встелене пергаментним папером. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Через 20 хвилин диво-закуска готова! Подаємо гарячою. Хоча і в холодному вигляді цей рулет теж дуже смачний.

Рулет з лаваша, скріншот: YouTube
Рулет з лаваша, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком