Досвідчені кухарі знають, як правильно посмажити чебуреки, не обпікши руки гарячими бризками і не забруднивши кухню жирною олією. Якщо ви будете дотримуватися цього правила, то після приготування вам не потрібно буде відмивати плиту від жирних бризок, а руки та інші частини тіла не постраждають від опіків.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Корисною порадою ділиться портал "ZPravda".
Як з'ясувалося, потрібно лише насипати невелику кількість звичайної солі у сковороду з олією, в якій будуть смажитися чебуреки. Все насправді так просто - лише трохи солі! Завдяки цьому трюку олія більше не буде бризкати жирними розпеченими бризками на всі боки. Після того, як ви дізналися про цей "фокус", зможете балувати своїх домашніх чебуреками набагато частіше.
Щобільше, цей трюк працює не тільки з чебуреками, а взагалі з будь-якими продуктами, приготування яких передбачає смаження у великій кількості розпеченої олії.
Смажите рибу - додайте сіль в олію, картоплю - теж, нагетси або відбивні - лише щіпка солі захистить вас від небезпечних бризок і позбавить від відмивання плити від масляних крапель.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,