Досвідчені кухарі знають, як правильно посмажити чебуреки, не обпікши руки гарячими бризками і не забруднивши кухню жирною олією. Якщо ви будете дотримуватися цього правила, то після приготування вам не потрібно буде відмивати плиту від жирних бризок, а руки та інші частини тіла не постраждають від опіків.

Читайте Знай в Google News!

Корисною порадою ділиться портал "ZPravda".

Як з'ясувалося, потрібно лише насипати невелику кількість звичайної солі у сковороду з олією, в якій будуть смажитися чебуреки. Все насправді так просто - лише трохи солі! Завдяки цьому трюку олія більше не буде бризкати жирними розпеченими бризками на всі боки. Після того, як ви дізналися про цей "фокус", зможете балувати своїх домашніх чебуреками набагато частіше.

Приготування чебуреків, скріншот: YouTube
Приготування чебуреків, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Щобільше, цей трюк працює не тільки з чебуреками, а взагалі з будь-якими продуктами, приготування яких передбачає смаження у великій кількості розпеченої олії.

Смажите рибу - додайте сіль в олію, картоплю - теж, нагетси або відбивні - лише щіпка солі захистить вас від небезпечних бризок і позбавить від відмивання плити від масляних крапель.

Приготування чебуреків, скріншот: YouTube
Приготування чебуреків, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком