Готові провести тривалі вихідні на природі? А який же заміський відпочинок без шашликів? Як приготувати соковите м'ясо на мангалі, знає зірка Improv Live Show (Новий канал).

Адже якби в житті Валіка Міхієнка не було сцени, він став би шефом від Бога. Артист захоплюється кулінарією і здатний приготувати вкусняшку "з сокири".

Improv Live Show
Improv Live Show

М'ясо на мангалі

Секрет смачного шашлику - це офігенне м'ясо! Дуже раджу знайти неподалік вашого будинку хороший м'ясний магазин або прилавок з перевіреним м'ясником на ринку. Приходьте і говоріть: "Роблю шашлик, дай хороший шматок". А він вам раз - і ошийок найжирніший та найсвіжіший. Жиру в м'ясі не варто боятися, він розтопиться і зробить смачну скоринку. Чого потрібно побоюватися, так це прожилок, які не жуються (до жиру не мають ніякого відношення). Жир - наш друг, прожилки – ворог.

Вам знадобляться:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

- 1 кг свинячого ошийка;

- 0,5 кг ріпчастої цибулі;

- 100 мл сильногазованої мінералки;

- 100 мл домашнього томатного соку;

- суміш спецій (сушений імбир, сушений часник, кумін, порошок чилі, чорний мелений перець).

Валік Міхієнко
Валік Міхієнко

Нарізаємо шашлик шматочками і готуємо маринад. Поки м'ясо не солимо! Ми залишаємо його на ніч маринуватися під вантажем. Можна поставити зверху банку з водою. Солимо м'ясо за 15-30 хвилин до готування.

Під час смаження перевертаємо його нечасто, щоб шашлик не вийшов сухим. Bon appetite!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як приготувати чебуреки без жирних бризок. Після приготування вам не потрібно буде відмивати плиту від жиру, а руки та інші частини тіла не постраждають від опіків.

Також читайте, як приготувати натуральні ковбаски, які не зашкодять організму малюків.

Дізнаватися, як приготувати конвертики з млинців в духовці. Для начинки знадобиться зелень і сир. Головне в рецепті – щоб розплавився сир, а млинці не пригоріли.