Готові провести тривалі вихідні на природі? А який же заміський відпочинок без шашликів? Як приготувати соковите м'ясо на мангалі, знає зірка Improv Live Show (Новий канал).
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАдже якби в житті Валіка Міхієнка не було сцени, він став би шефом від Бога. Артист захоплюється кулінарією і здатний приготувати вкусняшку "з сокири".
М'ясо на мангалі
Секрет смачного шашлику - це офігенне м'ясо! Дуже раджу знайти неподалік вашого будинку хороший м'ясний магазин або прилавок з перевіреним м'ясником на ринку. Приходьте і говоріть: "Роблю шашлик, дай хороший шматок". А він вам раз - і ошийок найжирніший та найсвіжіший. Жиру в м'ясі не варто боятися, він розтопиться і зробить смачну скоринку. Чого потрібно побоюватися, так це прожилок, які не жуються (до жиру не мають ніякого відношення). Жир - наш друг, прожилки – ворог.
Вам знадобляться:
- 1 кг свинячого ошийка;
- 0,5 кг ріпчастої цибулі;
- 100 мл сильногазованої мінералки;
- 100 мл домашнього томатного соку;
- суміш спецій (сушений імбир, сушений часник, кумін, порошок чилі, чорний мелений перець).
Нарізаємо шашлик шматочками і готуємо маринад. Поки м'ясо не солимо! Ми залишаємо його на ніч маринуватися під вантажем. Можна поставити зверху банку з водою. Солимо м'ясо за 15-30 хвилин до готування.
Під час смаження перевертаємо його нечасто, щоб шашлик не вийшов сухим. Bon appetite!
Нагадаємо, раніше повідомлялося, як приготувати чебуреки без жирних бризок. Після приготування вам не потрібно буде відмивати плиту від жиру, а руки та інші частини тіла не постраждають від опіків.
Також читайте, як приготувати натуральні ковбаски, які не зашкодять організму малюків.
Дізнаватися, як приготувати конвертики з млинців в духовці. Для начинки знадобиться зелень і сир. Головне в рецепті – щоб розплавився сир, а млинці не пригоріли.