Домашній зефір - це низькокалорійний
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- кефір - 1 л;
- сметана нежирна - 3/4 склянки;
- цукор - 1 стакан;
- желатин - 2 ст. л;
- вода - 2 склянки;
- ванільний цукор - 1/2 пакетика.
Приготування:
Желатин замочити в теплій воді на 30-40 хвилин, потім на повільному вогні, безперервно розмішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню і охолодити до кімнатної температури.
Кефір, сметану, звичайний і ванільний цукор перемішати і збивати протягом 5-6 хвилин. Потім, продовжуючи збивати, тонкою цівкою ввести желатин і збивати ще 4-5 хвилин.
Отриману масу перекласти у форму і поставити в холодильник на 3-6 годин. Після застигання десерту зефір слід нарізати на порційні шматочки-брусочки. Замість ножа можна використовувати звичайні формочки для печива.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,