Домашній плавлений сир з печерицями - нереальна смакота! Такий сир гарно смакує не тільки на бутербродах, його можна додати на гарячі спагеті. Сир можна готувати з різними добавками, це смачно, корисно і бюджетно. Якщо немає домашньої жирної сметани, її можна замінити її на 70-100 г хорошого вершкового масла.

Читайте Знай в Google News!⠀

Інгредієнти:

  • 500 г сиру (домашній сир)
  • 2 яйця
  • 2-3 ст. л сметани (домашня)
  • сіль за смаком (приблизно 1 ч. л)
  • 1 ч. л соди (не повна без гірки)
  • петрушка 5 гілочок (можна кріп)
  • 200 г грибів (печериці)

Домашній плавлений сир з печерицями, фото: instagram.com/cookery_secrets
Домашній плавлений сир з печерицями, фото: instagram.com/cookery_secrets

Приготування:

Всі інгредієнти змішуємо, і збиваємо все занурювальним блендером. Ставимо каструлю на водяну баню, помішуючи варимо близько 15 хвилин. За цей час маса розплавиться, стане однорідною. Можна помістити каструлю в сковороду, попередньо набравши в неї воду.

Якщо навіть при розплавленні маса не зовсім однорідна, можна ще раз скористатися блендером, але тільки до того часу, поки в сир не додали гриби.

Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинній олії, до готовності. Злегка їх посолити, можна додати чорний мелений перець. Коли сирна маса повністю розплавиться, додаємо петрушку, і смажені гриби, гарненько перемішуємо.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Одразу ж виливаємо у форми, також можна використати скляну баночку. Даємо сиру повністю охолонути, поміщаємо в холодильник. Для пікантності можна додати декілька подрібнених зубчиків часнику.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком