Цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 ст. молока
- 0,5 ст. рослинної олії
- 1-2 ст. л цукру
- 0,5 ч. л. солі
- 42 г пресованих дріжджів або пакетик сухих
- 1 пакетик розпушувача (9-11 г)
- борошно
Приготування:
Спершу підігрійте молоко і масло. Дріжджі змішайте з цукром і розведіть цією сумішшю. Потім додайте сіль і борошно з розпушувачем. Замісіть тісто, воно повинно бути дуже ніжним, і в жодному разі не крутим. Тепер посуд з тістом накрийте і залиште його на тридцять хвилин.
Що важливо, з такого тіста можна формувати не лише плюшки, а й будь-яку іншу випічку. Зокрема, з нього вийдуть смачні рогалики, булочки, пиріжки. Борошна на подвійну порцію плюшок піде близько 850 г.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,