Лідерка рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна поділилась рецептом традиційного українського борщу.

Важко уявити, що сувора фронтвумен, яка на концертах з’являється в екстравагантних образах: чи то з рогами на голові, чи з колючками у волоссі, вдома перетворюється на звичайну дружину й маму.

Читайте Знай в Google News!

Юля любить побалувати близьких смаколиками власного виробництва. Звідки в неї з’явилася любов до кухні, вона розповіла на зйомках шоу "Діти проти зірок" (Новий канал), де буде змагатись у категорії кулінарія.

Крем-борщ, фото Едим дома
Крем-борщ, фото Едим дома

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Борщ у мене просто шикарний, – зізнається вона. – Цікавитися кулінарією я почала у дорослому віці, коли стала зустрічатися з Валом, і мені захотілося його вразити. До речі, у мене не лише борщ розкішний, у мене все смачне".

Спочатку вона робить заправку. Окремо натирає буряк, моркву, нарізаю цибулю і часник, додає томатну пасту і трошки водички. Все це тушкує, а потім додає до заправки основні спеції: сіль, перець, паприку, коріандр.

Паралельно кип’ятиться вода, туди класти картоплю, капусту. Потім додати заправку і варити борщ. Першу страву вдома у Саніної їдять без сметани, бо вони з сім’єю вирішили відмовитися від молочних продуктів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня