Рецепт домашнього майонезу на подив простий і зробити цей соус в домашніх умовах може кожен. Він надасть нового смаку вашим звичним стравам. Для його потрібні лише яйця, оливкова олія, лимонний сік, сіль, цукор, гірчиця або інші спеції. Склад майонезу на цьому закінчується.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 1 ч. л гірчиці
- 250 г рослинної олії
- сіль і цукор за смаком
- 1 ст. л. лимонного соку
Приготування:
Щоб приготувати майонез в домашніх умовах, для початку відокремте яєчний жовток від білка. Потім починайте збивати їх блендером. Поступово додавайте тонкою цівкою рослинну олію. На цьому приготування домашнього майонезу закінчено.
Рецепт майонезу провансаль відрізняється фактично тільки обов'язковою наявністю гірчиці. В результаті, такий соус має більш пікантний смак. Сік лимона слід додавати у майонез, коли той під час збивання побіліє.
Важливо пам'ятати, що саморобний майонез зберігається в холодильнику не більше як тиждень.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я. Фаршировані кабачки готуються дуже швидко, а результат неперевершений.
Як повідомляв портал "Знай.uа", - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.
Також "Знай.uа" писав,