Рецепт домашнього майонезу на подив простий і зробити цей соус в домашніх умовах може кожен. Він надасть нового смаку вашим звичним стравам. Для його приготування потрібні лише яйця, оливкова олія, лимонний сік, сіль, цукор, гірчиця або інші спеції. Склад майонезу на цьому закінчується.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 1 ч. л гірчиці
  • 250 г рослинної олії
  • сіль і цукор за смаком
  • 1 ст. л. лимонного соку

Соуси, фото: pixabay.com
Соуси, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Щоб приготувати майонез в домашніх умовах, для початку відокремте яєчний жовток від білка. Потім починайте збивати їх блендером. Поступово додавайте тонкою цівкою рослинну олію. На цьому приготування домашнього майонезу закінчено.

Рецепт майонезу провансаль відрізняється фактично тільки обов'язковою наявністю гірчиці. В результаті, такий соус має більш пікантний смак. Сік лимона слід додавати у майонез, коли той під час збивання побіліє.

Важливо пам'ятати, що саморобний майонез зберігається в холодильнику не більше як тиждень.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я. Фаршировані кабачки готуються дуже швидко, а результат неперевершений.

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Навчіться ліпити найсмачніші солодкі вареники у світі