З курки або курячого м'яса можна приготувати безліч різноманітних страв. Особливо смачними виходять рулетики з курячих стегенець. Їх можна подати як основну страву з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Також з них можна зробити бутерброди, або просто подати, як холодну закуску.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти на 2 рулети:

  • Курячі стегенця - 2 шт.
  • Куряче філе - 150-200 г
  • Сушений часник - 1 ч. л.
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Спеції, чорний мелений перець - за смаком

курятина, скріншот з відео
курятина, скріншот з відео

Приготування:

Курячі стегенця спочатку добре промиваємо, і обсушуємо за допомогою кухонних рушників. Робимо надріз по внутрішній стороні, і ножем акуратно вирізаємо кісточки, за допомогою кухонного молотка злегка відбиваємо. Всі компоненти для наповнення курячого філе нарізаємо невеликими брусочками.

Стегенце та філе натираємо невеликою кількістю солі, сушеним часником, чорним меленим перцем та улюбленими спеціями. Залишити на 10 хвилин для маринування. Далі викладаємо філе по краю розпластаного стегенця і звертаємо рулетом.

Кожен рулетик акуратно загортаємо у фольгу у декілька шарів, обов'язково обв'язуємо ниткою. Рулети можна запекти в духовці, можна зварити, а також приготувати в мультиварці чи пароварці. У духовці вони готуватимуться 35-40 хвилин, при температурі 180 градусів. Приблизно такий же час будуть варитися, на пару готуються трохи більше як годину.

Після приготування охолоджуємо рулети спочатку у фользі, при кімнатній температурі. Потім фольгу знімаємо, рулети зберігаємо в холодильник.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня