Замаринувати будь-які гриби загалом не складно, але потрібно знати деякі особливості цього способу
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг грибів
- 2 склянки води
- 3 столові ложки 30% оцтової кислоти
- 3 чайні ложки солі
- 15 горошин перцю
- 2 лаврових листки
- 1 цибулина
- 1 морква
Приготування:
Гриби очистити, вимити, дати стекти воді. Найбільші з них порізати на частини. Потім протягом 30 хвилин прокип'ятити їх в невеликій кількості води. Гриби бажано відварювати за видами, особливо гіркі. В інший посуд налити рекомендовану кількість води, 10 хвилин її прокип'ятити разом зі спеціями, морквою і цибулею, нарізаними кружечками.
Перед закінченням варіння додати оцтову кислоту. Гриби опустити в підготовлений маринад і варити в ньому 15 хвилин. Потім перекласти їх в стерилізовані банки, залити маринадом так, щоб вони були повністю покриті ним. Дуже щільно укладати гриби не рекомендується. Стерилізувати 20 хв. Банки одразу ж закрити і винести у прохолодне місце. Зберігати при кімнатній температурі.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,