Для того, щоб приготувати несподівано поєднується смаки і аромати, а також колір і запах, салат з кавуном нам знадобиться в першу чергу головний інгредієнт — 300 грам м'якоті ягоди. Ще одна цибулина, 2 огірка, 100 гр. бринзи або фети і за смаком зелень, гарбузове насіння, сіль, спеції і оливкова олія.

Читайте Знай в Google News!

Для початку попередньо почищений червоний лук, завдяки якому блюдо стає більш пікантним, необхідно нарізати тоненькими кільцями. Їх можна залишити цілими, а можна розрізати ще навпіл.

Потім слід зайнятися огірками і почистити їх від шкірки і нарізати тонкою соломкою або кубиками. Бринза потрібна солона, замінити її можна фетою. Цілі і світлі гарбузове насіння можна обсмажити на сухій сковороді або залишити сирими, за бажанням.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кавун ж слід акуратно розрізати ножем і відокремити від кірки, щоб була можливість нарізати на невеликі кубики. Позбавляєтеся від насіння і перекладаєте в окрему тарілку. Після чого в ємність додається також порізану цибулю і огірки.

На фінальному етапі можна додати зелень, яку варто розібрати невеликими листочками. І порізану раніше бринзу. Потім присипати спеціями і залити оливковою олією, після чого акуратно перемішати.

Такий салат підійде як для легкого сніданку, так і для перекусу або вечері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, корисна домашня ковбаса назавжди замінить вам магазинну: простий і економний рецепт.

Як повідомляв "Знай.ua", торт за 10 хвилин-легко: рецепт коржів довгого зберігання заощадить час і сили.

Знай.ua писав, хрусткий капустяний штрудель - рецепт пирога від справжнього майстра кулінарних шедеврів Висоцької.