Ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова вирішила поділитися смачним рецептом пирога. Вона заявила, що він дуже ніжний і легкий, а ще практично не вимагає часу на приготування і може використовуватися, як основне блюдо для гостей.

Читайте Знай в Google News!

Для того щоб його приготувати знадобляться три цукіні, чотири яйця, 500 грам дріжджового листкового тіста і стільки ж сиру Рікотта. Потім 50 грам сиру пармезан, петрушки, базиліка і п'ятдесят мілілітрів оливкової олії. Ще 20 г вершкового масла і сіль з мускатним горіхом за смаком.

Спочатку слід порізати два цукіні півкільцями, які потім варто обсмажити на оливковій олії, куди потрібно додати шматочок вершкового. Якась кількість цукіні рекомендується залишити для прикраси.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Далі - в процесі збивання яєць додається сир, сіль з перцем за смаком, а ще щіпку мускатного горіха. Суміш варто перемішати з обсмаженими цукіні, додавши тертий пармезан і дрібно посічену зелень петрушки і базиліка.

Форма для запікання змащується вершковим маслом і розкачане тонким шаром тісто викладається на неї. Зверху розкладається готова суміш, а краю защипаються. На сирну суміш можна додати залишилися кільця цукіні. Пиріг ставиться в духовку, яка заздалегідь була розігріта до 180 градусів десь на 20-30 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пецепт салату на зиму "Генеральський" - справжнє буйство фарб і смаків в одній банці.

Як повідомляв "Знай.ua", запечена картопля з грибами - швидкий рецепт ситного страви, яке виручить, коли часу в обріз.

Знай.ua писав, торт "Crazy Cake" - рецепт "шалено" смачного Американського пирога з найпростіших продуктів.