Сніданок з печива у стаканчику - це дуже смачний десерт з найпростіших інгредієнтів. Такий сніданок приготувати дуже просто. Щобільше, він низькокалорійний, а також вітамінний завдяки додаванню фруктів та ягід.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Печиво 100 г
  • Банан 60 г
  • Сметана 160 г
  • Кава 40 мл
  • Ягоди, шоколад, горіхи за бажанням

Десерт з печива, фото: instagram.com/pp_foodpro
Десерт з печива, фото: instagram.com/pp_foodpro

Приготування:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Подрібнюємо печиво в крихту руками, або блендером. Заварюємо каву, можна розчинну. На дно склянки (підійде будь-яка форма) висипаємо частину печива, поливаємо кавою 2 ч. л, зверху викладаємо нарізаний банан, потім шар сметани і знову повторюємо.

Верхнім повинен бути шар з печива. З вказаної кількості компонентів виходить 2 стаканчики десерту. За бажанням можна прикрасити або додати всередину улюблені ягоди, горіхи, шоколад, горіхову пасту тощо. Десерт можна їсти одразу або поставити у холодильник на ніч.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.