Полуничне тірамісу - цікавий варіант приготування улюбленого . Щоправда, у ньому не використовується ні кавового просочення, ні яєць. Проте, такий десерт у стилі тірамісу нічим не гірший, ніж класичний рецепт, а у дечому навіть перевершує його. Особливо такий ніжний тортик сподобається дітям.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- сир "Маскарпоне" – 250 г
- вершки 35% - 200 мл
- полуниця – 400 г
- цукровий пісок – 150 г
- бісквітне печиво савоярді ("Дамські пальчики") – 20 шт.
Приготування:
ᅠ
Маскарпоне збити зі 100 г цукру, додати збиті до густого тягучого стану вершки і збити ще раз. 100 г полуниці подрібнити блендером з 50 г цукрового піску. У прямокутну форму викласти шар бісквітного печива і залити половиною протертої з цукром полуниці.
Поверх рівномірно розподілити половину вершково-сирної маси. Викласти другий шар бісквітів і залити їх рештою протертої полуниці, поверх неї викласти сирну масу, яка залишилася, та розрівняти поверхню лопаткою.
Решту ягід полуниці розрізати уздовж на 3-4 пластини і викласти ними поверхню десерту. Поставити в холодильник для просочення і застигання на декілька годин.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.
Також "Знай.uа" писав,