Низькокалорійний грибний паштет - на 100 грамів всього 50,2 ккал. Страва виходить дійсно смачною і корисною. У грибах міститься збалансований склад харчових компонентів: вуглеводів, білків, жирів, вітамінів і мікроелементів.

Читайте Знай в Google News!

Грибний паштет подається на шматку білого або чорного хліба, а на святковий стіл їх можна подати в тарталетках або в яєчних білках як закуску.

Гриби, фото: pixabay.com
Гриби, фото: pixabay.com


Інгредієнти:

  • Печериці - 300 г
  • Сир знежирений - 150 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Оливкова олія - 1 ч. л
  • Спеції, сіль, перець - за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Розігріваємо сковороду, кладемо нарізані гриби, цибулю, моркву і тушкуємо під кришкою 5-7 хвилин. Солимо, перчимо, додаємо спеції, ложку масла і тушкуємо ще хвилин 5-7.

Після цього даємо грибам охолонути, кладемо їх в блендер, додаємо сир і перемелюємо, але не сильно, нехай залишаться шматочки. Наш паштет готовий. Це дійсно смачно, корисно і не калорійно.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.