Рулети зі скумбрії з овочами та сиром - красива та святкова страва, яку можна приготувати за короткий час. Така запечена рибина з овочами та сиром це не лише смачно, а й легко!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:ᅠ

  • скумбрія — 2 шт. ᅠ
  • сир — 100 г ᅠ
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • морква - 1 шт. ᅠ
  • часник - 1 зубчик
  • болгарський перець — 0,5-1 шт.
  • зелень — за смаком
  • сіль - за смаком ᅠ
  • перець чорний мелений — за смаком ᅠ
  • рослинна олія — 2-3 ст. л.

Скумбрія, фото: pixabay.com
Скумбрія, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Скумбрію повністю розморозьте при кімнатній температурі. Очистіть овочі, поріжте цибулю і болгарський перець кубиками, моркву натріть на великій тертці, часник розріжте на 4 частини. На рослинній олії обсмажте часник. Як тільки він віддасть свій аромат, приберіть його зі сковороди, на часниковому маслі посмажте цибулю і моркву до напівготовності, після додайте перець, ще пару хвилин смажте і зніміть з вогню. Додайте в самому кінці зелень. Сіль і спеції за смаком.

У кожної тушки відріжте голову, видаліть нутрощі, промийте рибку всередині. Філейним ножем пройдіться уздовж хребта так, щоб відокремилося філе, а дрібні кісточки приберіть пінцетом. Кожну половинку рибного філе посоліть, поперчіть. Якщо любите рибу з лимоном, то збризніть лимонним соком. Посипте щедро рибу сиром. Можна тертий сир замінити на пластинки, підігнавши їх за розміром тушок.

Овочі візуально розділіть на 4 частини, покладіть на край кожного філе четверту частину. Кожен шматочок філе з сиром і овочами скрутіть рулетом, скріпіть край зубочистками. Поставте рулети в гарячу духовку на 30 хвилин при температурі 180 ºC.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.