Замість рису солодкі болгарські перці можна нафарширувати, наприклад, пшоном. Завдяки цьому інгредієнту перці виходять набагато смачнішими і нереально апетитно пахнуть. Від цієї страви дійсно не відірватися!

Читайте Знай в Google News!

Секрет цього рецепту в додаванні у фарш свіжих помідорів і великої кількості зелені. Додаткову ніжність і однорідність начинці надає пшоно. Перці виходять м'якими, запашними в надзвичайно смачному соусі!

Інгредієнти:

  • Болгарський перець 8 шт.
  • Яловичий фарш 300 г
  • Свинячий фарш 200 г
  • Помідор 3 шт.
  • Червоний перець 1 щіп.
  • Зелена цибуля 1 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Хмелі-сунелі за смаком
  • Кінза 1 пуч.
  • Сметана 7 ст. л.
  • Пшоно 100 г
  • Аджика 2 ст. л.
  • Томатний соус 4 ст. л.

Болгарський перець, скріншот: YouTube
Болгарський перець, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пшоно промийте до прозорої води, залийте окропом. Залиште на 30 хв, щоб вийшла гіркота, після цього воду злийте, перці промийте, витягніть насіння. Змішайте обидва види фаршу, додайте нарізані дрібно помідори, кінзу, зелену цибулю, а також всі спеції і пшоно. Посоліть, ретельно перемішайте масу.

Отриманою масою нафаршируйте перці. Покладіть заготовки впритул одне до одного в товстостінну каструлю. Змішайте сметану, томатний соус, рідку аджику і залийте цією сумішшю перці. Якщо необхідно, посоліть. Поставте каструлю на плиту, після закипання зменште вогонь і тушкуйте перці під кришкою 35-40 хв

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.