Замість рису солодкі болгарські перці можна нафарширувати, наприклад, пшоном. Завдяки цьому інгредієнту перці виходять набагато смачнішими і нереально апетитно пахнуть. Від цієї
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Секрет цього рецепту в додаванні у фарш свіжих помідорів і великої кількості зелені. Додаткову ніжність і однорідність начинці надає пшоно. Перці виходять м'якими, запашними в надзвичайно смачному соусі!
Інгредієнти:
- Болгарський перець 8 шт.
- Яловичий фарш 300 г
- Свинячий фарш 200 г
- Помідор 3 шт.
- Червоний перець 1 щіп.
- Зелена цибуля 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Хмелі-сунелі за смаком
- Кінза 1 пуч.
- Сметана 7 ст. л.
- Пшоно 100 г
- Аджика 2 ст. л.
- Томатний соус 4 ст. л.
Приготування:
Пшоно промийте до прозорої води, залийте окропом. Залиште на 30 хв, щоб вийшла гіркота, після цього воду злийте, перці промийте, витягніть насіння. Змішайте обидва види фаршу, додайте нарізані дрібно помідори, кінзу, зелену цибулю, а також всі спеції і пшоно. Посоліть, ретельно перемішайте масу.
Отриманою масою нафаршируйте перці. Покладіть заготовки впритул одне до одного в товстостінну каструлю. Змішайте сметану, томатний соус, рідку аджику і залийте цією сумішшю перці. Якщо необхідно, посоліть. Поставте каструлю на плиту, після закипання зменште вогонь і тушкуйте перці під кришкою 35-40 хв
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,