Цвєтаєвський яблучний пиріг свого часу був улюбленим
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- яблуко - 1 кг
- борошно (пшеничне) - 2 ст.
- сметана - 0,5 ст.
- вершкове масло - 150 г
- сода - 1/2 ч. л.
- оцет - 1 ч. л.
- цукор - 1 ст.
- яйця - 1 шт.
Приготування:
⠀
Борошно просіваємо і змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом. Вливаємо 0,5 ст. води і гарненько перемішуємо. Соду гасимо оцтом і вливаємо в тісто, вимішуємо тісто, воно повинно вийти м'яким і не прилипати до рук.
⠀
Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо тонкими часточками. Тісто розгортаємо і викладаємо на форму для випікання, потім викладаємо яблучні часточки.
⠀
В окремій мисці робимо крем: змішуємо 1 склянку сметани, 1 ст.цукру, яйце і 2 ст. л. борошна, збиваємо. Крем повинен бути рідким. Заливаємо кремом тісто з яблуками і відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів приблизно на 45-50 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,