Компот з гарбуза і обліпихи "Бабине літо" - цей солодкий напій відрізняється приємним ароматом і насиченим смаком. Завдяки своїм властивостям він отримав у народі красиву назву "Бабине літо". Варити такий компот краще восени, коли ягоди повністю достигли, а гарбуз дозрів і набув характерну солодкість.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти (на 1 банку):

  • м'якуш гарбуза - один стакан;
  • обліпиха свіжа - 200 грамів;
  • вода - два літри;
  • цукор - один стакан.

Гарбуз, скріншот: YouTube
Гарбуз, скріншот: YouTube

Гарбуз, скріншот: YouTube
Гарбуз, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Стоцька і Кіркоров знову разом? Колишній Пугачової видерся до рудої бестії: ″Моя дівчинко″

У Харкові обстріляли переповнений трамвай - бите скло і крики по всій вулиці

Тіна Кароль вперше розповіла про своє щастя: "Моя відповідь на питання"

Святий Пантелеймоне, порятуй від хвороб! Потужна молитва від усіх недуг

Показати ще

Приготування:

Очищений гарбуз поріжте невеликими кубиками, а ягоди помийте і переберіть. Якщо ви будете додатково використовувати фрукти, то видаліть у них серцевину і поріжте скибочками.

Покладіть підготовлені продукти у банку і залийте їх гарячою водою. Через чверть години рідину потрібно злити в сотейник, а потім прокип'ятити її з цукром та спеціями. Після цього влийте сироп назад у банку і закатайте компот стерилізованими кришками.

View this post on Instagram

Компот из тыквы и облепихи "БАБЬЕ ЛЕТО" Этот сладкий напиток отличается приятным ароматом и насыщенным вкусов. За эти свойства он получил в народе красивое название «Бабье лето». И действительно, варить компот лучше осенью, когда ягоды полностью поспели, а тыква дозрела и приобрела характерную сладость. Состав напитка (расчет на одну банку): • мякоть тыквы – один стакан; • облепиха свежая – 200 граммов; • вода – два литра; • сахар – один стакан. Очищенную тыкву порежьте небольшим кубиком, а ягоды помойте и переберите. Если вы будете дополнительно использовать фрукты, то удалите у них сердцевину и порежьте ломтиками. Положите подготовленные продукты в банку и залейте их горячей водой. Через четверть часа жидкость нужно слить в сотейник, а затем прокипятить ее с сахаром и специями. Влейте сироп обратно в банку и закатайте компот.

A post shared by Рецепты Инста Мира (@recepty_insta_mira) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, суп з вершкового сиру та грибів - проста перша страва з багатогранним смаком і насиченим ароматом