Суп з вершкового сиру з грибами має багатогранний смак і насичений аромат. Це цікавий варіант для обіду, вечері чи для перекусу на бігу. Готується він легко, а його рецепт можна легко змінити, замінивши або зовсім виключивши деякі складові.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Масло рослинне - 1 ст. л.
  • Печериці-100 г
  • Цибуля ріпчаста (або стебло цибулі-порею) - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Сир м'який (вершковий Мілкана, 2 упаковки) - 250 г
  • Перець чорний (за смаком)
  • Сіль (за смаком)
  • Вода - 1 л

Суп з вершкового сиру з грибами, скріншот: YouTube
Суп з вершкового сиру з грибами, скріншот: YouTube

Приготування:

Підготувати продукти, вимити і почистити овочі. Гриби нарізати тонкими скибочками. Картоплю і моркву нарізати невеликими кубиками. Цибулю тонко нашаткувати.

У каструлі закип'ятити 1 літр води, додати овочі і варити до готовності 15 хвилин. Поки овочі варяться, обсмажити на рослинній олії гриби з цибулею, помішуючи, 10 хвилин. Сир нарізати кубиками. Готові овочі збити разом з відваром в блендері до стану однорідного пюре.

Повернути пюре в каструлю, додати сир і помішувати, поки він не розчиниться. Опустити гриби з цибулею в суп, посолити і поперчити за смаком, довести суп до кипіння і відразу зняти з вогню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.