Суп з вершкового сиру з грибами має багатогранний смак і насичений аромат. Це цікавий варіант для обіду, вечері чи для перекусу на бігу. Готується він легко, а його рецепт можна легко змінити, замінивши або зовсім виключивши деякі складові.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Масло рослинне - 1 ст. л.
  • Печериці-100 г
  • Цибуля ріпчаста (або стебло цибулі-порею) - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Сир м'який (вершковий Мілкана, 2 упаковки) - 250 г
  • Перець чорний (за смаком)
  • Сіль (за смаком)
  • Вода - 1 л

Суп з вершкового сиру з грибами, скріншот: YouTube
Суп з вершкового сиру з грибами, скріншот: YouTube

Приготування:

Підготувати продукти, вимити і почистити овочі. Гриби нарізати тонкими скибочками. Картоплю і моркву нарізати невеликими кубиками. Цибулю тонко нашаткувати.

У каструлі закип'ятити 1 літр води, додати овочі і варити до готовності 15 хвилин. Поки овочі варяться, обсмажити на рослинній олії гриби з цибулею, помішуючи, 10 хвилин. Сир нарізати кубиками. Готові овочі збити разом з відваром в блендері до стану однорідного пюре.

Повернути пюре в каструлю, додати сир і помішувати, поки він не розчиниться. Опустити гриби з цибулею в суп, посолити і поперчити за смаком, довести суп до кипіння і відразу зняти з вогню.

Популярні новини зараз

Львів'яни врятували від страшної долі 13 малюків: "Хотіли зняти шкури"

Леся Нікітюк полізла у трусики до спокусливої білявки: "Зачекай…"

Тіна Кароль вперше розповіла про своє щастя: "Моя відповідь на питання"

У Чернівцях померла легендарна медик, яка врятувала сотні життів: "Поринула до зірок"

Показати ще

View this post on Instagram

Суп из сливочного сыра с грибами Ингредиенты: Масло растительное — 1 ст. л. Шампиньоны — 100 г Лук репчатый (крупный или стебель лука-порея) — 1 шт Морковь — 1 шт Картофель — 3 шт Сыр мягкий (сливочный Милкана, 2 упаковки) — 250 г Перец черный (по вкусу) Соль (по вкусу) Вода — 1 л Приготовление: Подготовить продукты, вымыть и почистить овощи. Грибы нарезать тонкими ломтиками. Картофель и морковь нарезать небольшими кубиками. Лук тонко нашинковать. В кастрюле вскипятить 1 литр воды, добавить овощи и варить до готовности 15 минут. Пока овощи варятся, обжарить на растительном масле грибы с луком, помешивая, 10 минут. Сыр нарезать кубиками. Готовые овощи взбить вместе с отваром в блендере до состояния однородного пюре. Вернуть пюре в кастрюлю, добавить сыр и мешать, пока он не растворится. Опустить грибы с луком в суп, посолить и поперчить по вкусу, довести суп до кипения и сразу снять с огня. #eda #vkusno #вкусно #рецепты #еда #вкуснаяеда #кулинария #вкусныерецепты #recepty #food #foodporn

A post shared by Вкусное - Вкусно 🍩 (@savory_tasty) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.