Суп з вершкового сиру з грибами має багатогранний смак і насичений аромат. Це цікавий варіант для обіду, вечері чи для перекусу на бігу. Готується він легко, а його
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Масло рослинне - 1 ст. л.
- Печериці-100 г
- Цибуля ріпчаста (або стебло цибулі-порею) - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Картопля - 3 шт.
- Сир м'який (вершковий Мілкана, 2 упаковки) - 250 г
- Перець чорний (за смаком)
- Сіль (за смаком)
- Вода - 1 л
Приготування:
Підготувати продукти, вимити і почистити овочі. Гриби нарізати тонкими скибочками. Картоплю і моркву нарізати невеликими кубиками. Цибулю тонко нашаткувати.
У каструлі закип'ятити 1 літр води, додати овочі і варити до готовності 15 хвилин. Поки овочі варяться, обсмажити на рослинній олії гриби з цибулею, помішуючи, 10 хвилин. Сир нарізати кубиками. Готові овочі збити разом з відваром в блендері до стану однорідного пюре.
Повернути пюре в каструлю, додати сир і помішувати, поки він не розчиниться. Опустити гриби з цибулею в суп, посолити і поперчити за смаком, довести суп до кипіння і відразу зняти з вогню.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,