Напевно, немає хліба смачнішого, ніж той, що спечений власноруч у домашніх умовах. Аромат такого хліба неперевершений. Для
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 0,5 літра кип'яченої води (приблизно температури тіла)
- 50 г дріжджів (не сухих)
- 1 ст. ложка цукру (з гіркою)
- 2 ч. ложки солі
- 2 ст. ложки соняшникової олії
- 1 яйце
- борошно - приблизно склянок 6-7, щоб вийшло нелипке тісто.
Приготування:
Замісити тісто з усіх інгредієнтів, і викласти його в змащену вершковим маслом форму, щоб вона була наполовину вище викладеного тіста. Прикрити тісто у формі рушником і залишити на столі на 20 хвилин, а потім поставити в холодильник ще на 1 годину.
Після холодильника, перед духовкою не витримувати в теплі, а відразу ставити в гарячу духовку. Випікати приблизно при 180 градусів близько 1 години. Коли витягнете хліб з духовки, дайте йому "відпочити" у формі 5 хвилин, а потім вийміть, змастіть маслом і прикрийте рушником. Виходить високий ароматний хлібець з тонкою скоринкою.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,