Напевно, немає хліба смачнішого, ніж той, що спечений власноруч у домашніх умовах. Аромат такого хліба неперевершений. Для випікання хорошого хліба найважливіше значення має якість борошна, яке повинне бути сухим, свіжим та без грудок.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 0,5 літра кип'яченої води (приблизно температури тіла)
  • 50 г дріжджів (не сухих)
  • 1 ст. ложка цукру (з гіркою)
  • 2 ч. ложки солі
  • 2 ст. ложки соняшникової олії
  • 1 яйце
  • борошно - приблизно склянок 6-7, щоб вийшло нелипке тісто.

Домашній хліб, скріншот: YouTube
Домашній хліб, скріншот: YouTube

Домашній хліб, скріншот: YouTube
Домашній хліб, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Перевірте свій "Резерв+": кому терміново потрібно в ТЦК Масово заражаються і діти, і дорослі: небезпечна хвороба "косить" усіх через спеку Після оновлення даних у "Резерв+" можуть бути неприємності – за що прийдуть штрафи Астронавт повернувся з космосу і розкрив "брехню", в якій живе Людство
Показати ще

Приготування:

Замісити тісто з усіх інгредієнтів, і викласти його в змащену вершковим маслом форму, щоб вона була наполовину вище викладеного тіста. Прикрити тісто у формі рушником і залишити на столі на 20 хвилин, а потім поставити в холодильник ще на 1 годину.

Після холодильника, перед духовкою не витримувати в теплі, а відразу ставити в гарячу духовку. Випікати приблизно при 180 градусів близько 1 години. Коли витягнете хліб з духовки, дайте йому "відпочити" у формі 5 хвилин, а потім вийміть, змастіть маслом і прикрийте рушником. Виходить високий ароматний хлібець з тонкою скоринкою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби