Чудовим рецептом крем-супу з кабачків та цукіні поділилася українська продюсерка Олена Мозгова. Спосіб приготування простий, зате смак страви дивовижний! Відповідний допис із яскравим фото кабачкового крем-супу з'явився в Instagram Олени Мозгової.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • цибуля
  • кабачки або цукіні
  • сіль
  • куркума
  • вершкове масло
  • вершки

Кабачки, фото: pixabay.com
Кабачки, фото: pixabay.com

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Для приготування крем-супу цибулю, кабачки чи цукіні ріжете кубиками. Додаєте трошки солі та куркуми за смаком. Тушкуєте все разом у казанку. Коли овочі майже готові, додаєте вершкове масло.

Потім збиваєте готові овочі за допомогою блендера, додаєте до супу трохи вершків і на тому приготування завершується. І фінал, який перетворить звичайний крем-суп з кабачків, у страву, яку і у ресторані не гріх подати, це крапельки олії настояні на трюфелі і свіжозмелений перець (чорний, білий і рожевий).

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби