Угорська ватрушка - це надзвичайно смачний десерт для ласунів і любителів сиру! Для її приготування найкраще використовувати форму для випічки діаметром 22-24 см. Також знадобитися стакан місткістю 250 мл, щоб виміряти борошно і цукор.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти для борошняної крихти:

  • борошно 1,5 скл.
  • масло вершкове м'яке 100 г
  • цукор ½ скл.
  • розпушувач 10 г

Для сирної начинки:

  • сир 5% 500 г
  • яйце 3 шт.
  • цукор 200 г
  • ванільний цукор 2 ч. л.

Для заливки:

Популярні новини зараз

Зима у жовтні? Синоптики ошелешили прогнозом на другий місяць осені

Не вірте у казки про дизельні мотори — експерти розвінчують топ-4 міфи

Українців чекає аномальна осінь, синоптики б'ють на сполох - сніг і " бабине літо"

Ольга Фреймут показала, як правильно їсти хліб, українці обурені: "Це зневажливо!"

Показати ще
  • сметана 4 ст. л. з гіркою
  • згущене молоко ½ банки
  • шоколад темний 40-50 г
  • сметана 1 ст. л. (для шоколаду)

Угорська ватрушка, скріншот: YouTube
Угорська ватрушка, скріншот: YouTube

Угорська ватрушка, скріншот: YouTube
Угорська ватрушка, скріншот: YouTube

Приготування: 

Для приготування борошняної крихти, борошно з маслом порубати ножем, додати цукор, розпушувач. Розтерти в крихту. Змішати всі інгредієнти для сирної начинки, збити. Борошняну крихту поділити на 4 частини, а сирну начинку на 3 частини.

У роз'ємну форму застелену папером для випічки викласти чергуючи і рівномірно розподіляючи: борошняна крихта, сирна начинка і т.д. Останнім шаром буде борошняна крихта. Поставити в духовку при 180 градусах приблизно на 1 годину. 

Щоб приготувати заливку, змішати сметану зі згущеним молоком. Шоколад розтопити на водяній бані, додавши 1 ст.л. сметани. Готову гарячу ватрушку не виймаючи з форми залити зверху заливкою, далі викласти розтоплений шоколад в різних місцях. Зубочисткою зробити розводи, щоб вийшов малюнок. Дати ватрушці повністю охолонути. За цей час застигне і заливка.

View this post on Instagram

Венгерская ватрушка Автор: Катерина Горохова-Шмакова ⠀ Для сладкоежек и любителей творога! ⠀ Используем форму для выпечки диаметром 22-24 см. Понадобиться стакан ёмкостью 250 мл. чтобы измерить муку и сахар. ⠀ для мучной крошки: мука 1.5 стак. масло сливочное мягкое 100 гр. сахар ½ стак. разрыхлитель 10 гр. ⠀ для творожной начинки: творог 5% 500 гр. яйцо 3 шт. сахар 200 гр. ванильный сахар 2 ч. л. ⠀ для заливки: сметана 4 ст. л. с горочкой сгущёнка ½ банки шоколад тёмный 40-50 гр. сметана 1 ст. л. (для шоколада) ⠀ Мучная крошка.Муку с маслом порубить ножом, добавить сахар, разрыхлитель.Растереть в крошку. Смешать все ингредиенты для творожной начинки, взбить. ⠀ Мучную крошку поделить на 4 части, а творожную начинку на 3 части.В разъёмную форму застеленную бумагой для выпечки выложить чередуя и равномерно распределяя: мучная крошка, творожная начинка и т. д. Последним слоем будет мучная крошка.Поставить в духовку при 180 градусах примерно на 1 час. Заливка.Смешать сметану со сгущёнкой.Шоколад растопить на водяной бане, добавив 1 ст. л. сметаны. Готовую ГОРЯЧУЮ ватрушку не вынимая из формы залить сверху заливкой, сверху выложить растопленный шоколад в разных местах.Зубочисткой сделать разводы.чтобы получился рисунок. ПОЛНОСТЬЮ ДАТЬ ОСТЫТЬ ВАТРУШКЕ.За это время и заливка застынет.

A post shared by ПОВАРСКИЕ СЕКРЕТЫ (@cookery_secrets) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби