Угорська ватрушка - це надзвичайно смачний
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти для борошняної крихти:
- борошно 1,5 скл.
- масло вершкове м'яке 100 г
- цукор ½ скл.
- розпушувач 10 г
Для сирної начинки:
- сир 5% 500 г
- яйце 3 шт.
- цукор 200 г
- ванільний цукор 2 ч. л.
Для заливки:
- сметана 4 ст. л. з гіркою
- згущене молоко ½ банки
- шоколад темний 40-50 г
- сметана 1 ст. л. (для шоколаду)
Приготування:
⠀
Для приготування борошняної крихти, борошно з маслом порубати ножем, додати цукор, розпушувач. Розтерти в крихту. Змішати всі інгредієнти для сирної начинки, збити. Борошняну крихту поділити на 4 частини, а сирну начинку на 3 частини.
У роз'ємну форму застелену папером для випічки викласти чергуючи і рівномірно розподіляючи: борошняна крихта, сирна начинка і т.д. Останнім шаром буде борошняна крихта. Поставити в духовку при 180 градусах приблизно на 1 годину.
Щоб приготувати заливку, змішати сметану зі згущеним молоком. Шоколад розтопити на водяній бані, додавши 1 ст.л. сметани. Готову гарячу ватрушку не виймаючи з форми залити зверху заливкою, далі викласти розтоплений шоколад в різних місцях. Зубочисткою зробити розводи, щоб вийшов малюнок. Дати ватрушці повністю охолонути. За цей час застигне і заливка.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,