Желейний торт "Фруктовий" - смачний та легкий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
Для бісквіту:
- 3 яйця,
- 0,5 склянки цукру,
- 1 ч. л.соди,
- 1 стакан (200 г.) борошна.
Для начинки:
- 3 апельсина,
- 3 мандарина,
- 150 г.ананасів,
- 150 г. (1 невеликий) бананів.
Для крему:
- 50 г желатину,
- 1 пакетик ваніліну,
- 900 г сметани 10%,
- 1 склянка цукру.
Спосіб приготування:
Желатин розпустити у воді згідно з інструкцією. Через 40-60 хвилин підігріти до повного розчинення, але не кип'ятити! Остудити. З яєць, цукру, соди і борошна замісити тісто для простого бісквіта. Випікати бісквіт при температурі 180 С протягом 15 хвилин. Остиглий бісквіт порізати на квадратики розміром 1,5х1,5 см.
Апельсини і мандарини очистити від шкірки, мандарини розібрати на часточки, апельсини порізати кружечками. Ананаси і банан порізати кубиками. Збити сметану з цукром, додати ванілін і остиглий желатин, добре перемішати, якщо желатину досить, то вже через 10 хвилин крем почне застигати, робити потрібно все швидко.
Фрукти красиво викласти на дно форми з роз'ємними бортами. Викласти частину бісквіта. На бісквітні кубики викласти фрукти. Залити кремом, потім викласти знову бісквіт і фрукти залити кремом. Торт накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч.
На наступний день вийняти торт з форми акуратно перевернути на тарілку. Шматочки у торта рівні, бісквіт всередині просочений кремом, ніжний. Цукру в бісквіті і кремі зовсім небагато, солодкість фруктів добре відтіняє торт. Любителі желейних тортів будуть у захваті!
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,