Учасниця "Супер Топ-моделі по-українськи" (Новий канал) Софі Берідзе розповіла, як задовольнити бажання з'їсти солодке і при цьому зробити це так, щоб на талії не з'явилося зайвих кілограм.

Читайте Знай в Google News!

Головне-готувати його з цільнозернового, рисового або кукурудзяного борошна. У їх складі містяться вітаміни груп В, Н і Е, кальцій, марганець, залізо і хром. Іншими словами, десерти з таких видів борошна не зашкодять організму, а, навпаки, принесуть йому користь.

Інгредієнт:

  • борошно — цільнозернове, рисове або кукурудзяне) - 200-250 г;
  • сир — 200 г;
  • вершкове масло — 130 г;
  • яйця-3 шт.;
  • розпушувач - 1,5 ч. ложки;
  • Ізюм, горіхи або цукати — за бажанням.

Популярні новини зараз

62-річна мама Дана Балана влаштувала "битву купальників" з Тіною Кароль: хто на вашу №1?

Прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає на "голубую луну"

На Хмельниччині зниклу маму з трьома дітьми знайшли в несподіваному місці - ховалася, як могла

Львівщину косить хвороба, небезпечніша за коронавірус: "Помножте на вісім"

Показати ще

Спосіб приготування:

  • Розтопіть масло, додайте до нього яйця і сир. Ретельно перемішайте.
  • Додайте в масу розпушувач і просійте туди ж борошно.
  • За бажанням можете додати родзинки, горіхи або цукати. За консистенцією тісто для кексу має нагадувати густу сметану. 
  • Залийте отриману масу в формочку і відправте в духовку на годину при температурі 170 градусів.

Ваш корисний десерт готовий! Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше 

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.