Котлети без м'яса - не новинка в 2020 році. Однак любителі м'ясних страв часто незадоволені, що вегетаріанські аналоги недостатньо соковиті і сповнені смаку. Представляємо вам рецепт смачних котлет без м'яса, які сподобаються навіть вибагливим гурманам.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • сир 80-100 гр.
  • кропу
  • цвітна капуста 600-700 гр.
  • часник 2-3 зуб.
  • панірувальні сухарі 30 гр.
  • сіль, перець за смаком
  • оливкова олія для змазування

Приготування:

Потрібно нарізати всі інгредієнти. Подрібнюємо цибулю, часник, пару гілочок кропу. Сир натерти на дрібній тертці.

Популярні новини зараз

Зима у жовтні? Синоптики ошелешили прогнозом на другий місяць осені

Коханка Тарзана Шульженко при всіх висміяла чоловіка Корольової: "Навіть якщо роздягнуся догола"

Наречена Розенка спробувала спокусити елегантними східними рухами: "Скелет видно більше"

Зраджена Тарзаном Наташа Корольова виставила тіло напоказ: "Роздягнуся догола"

Показати ще

Для смачних котлет важливо вибрати свіжу молоду головку цвітної капусти і розділити її на суцвіття. Відправити їх в киплячу воду на пару хвилин, дістати з води і подрібнити в блендері.

Змішати зі збитим яйцем з сіллю і перцем. Висипаємо подрібнену цибулю, натертий на дрібній тертці сир, кріп і часник. Залишилося додати трохи панірувальних сухарів. Добре все перемішуємо. Тепер з отриманої маси формуємо невеликі котлетки і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Запікати 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Корисні і смачні котлетки готові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше 

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.