Котлети без м'яса - не новинка в 2020 році. Однак любителі м'ясних страв часто незадоволені, що вегетаріанські аналоги недостатньо соковиті і сповнені смаку. Представляємо вам рецепт смачних котлет без м'яса, які сподобаються навіть вибагливим гурманам.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- 1 яйце
- 1 цибулина
- сир 80-100 гр.
- кропу
- цвітна капуста 600-700 гр.
- часник 2-3 зуб.
- панірувальні сухарі 30 гр.
- сіль, перець за смаком
- оливкова олія для змазування
Приготування:
Потрібно нарізати всі інгредієнти. Подрібнюємо цибулю, часник, пару гілочок кропу. Сир натерти на дрібній тертці.
Для смачних котлет важливо вибрати свіжу молоду головку цвітної капусти і розділити її на суцвіття. Відправити їх в киплячу воду на пару хвилин, дістати з води і подрібнити в блендері.
Змішати зі збитим яйцем з сіллю і перцем. Висипаємо подрібнену цибулю, натертий на дрібній тертці сир, кріп і часник. Залишилося додати трохи панірувальних сухарів. Добре все перемішуємо. Тепер з отриманої маси формуємо невеликі котлетки і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Запікати 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Корисні і смачні котлетки готові.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.