Картопляний рулет з грибами і куркою - страва, яка готується дуже просто, а у результаті виходить майже ресторанна їжа з абсолютно звичайних продуктів. Гриби, картопля і цибуля — поєднання продуктів у начинці зрозуміле і улюблене. А якщо додати шматочки обсмаженої курки страва стане ще більш ситною.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 8 яєць
  • 2 склянки борошна
  • 2 яйця
  • печериці
  • куряча груднинка
  • цибуля
  • сир

Картопляний рулет з грибами і куркою, скріншот: YouTube
Картопляний рулет з грибами і куркою, скріншот: YouTube

Картопляний рулет з грибами і куркою, скріншот: YouTube
Картопляний рулет з грибами і куркою, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Приготування:

Картоплю відварити до готовності, а потім пом'яти. Додати до картоплі дві склянки борошна і ретельно вимішати. Отриману масу викласти на харчову плівку. Печериці посмажити з цибулею. На картоплю викласти гриби і шматочки обсмаженого курячого м'яса. Також можна посипати натертим сиром. Сформувати рулет.

Викласти рулет на деко на фольгу, змастити яйцем і запікати до рум'яної скоринки. Картопляний рулет з грибами і куркою готовий!

Картопляний рулет з грибами і куркою, скріншот: YouTube
Картопляний рулет з грибами і куркою, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби