Шоколадно-горіхова паста в домашніх умовах виходить надзвичайно смачною. Пропонуємо спробувати рецепт, від якого всі будуть у захваті. А особливо нею тішитимуться діти. Приготувати густу, солодку, ароматну пасту з горіховим смаком зовсім нескладно. А головне – вона на 100% натуральна.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 склянка молока (250 мл)
  • 3 ст. ложки какао порошку
  • 3 ст. ложки цукру
  • 3 ст. ложки борошна
  • 70-80 грамів вершкового масла
  • 1/4 плитки шоколаду
  • горіхи (мелені)

Шоколадно-горіхова паста, скріншот: YouTube
Шоколадно-горіхова паста, скріншот: YouTube

Шоколадно-горіхова паста, скріншот: YouTube
Шоколадно-горіхова паста, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

Приготування:

У каструльку налити молоко, покласти цукор, борошно і какао. Включити плиту і варити, періодично помішуючи, інакше на дні починає прилипати борошно. Коли маса закипіла, проваріть її близько хвилини і відставте з вогню.

Дайте десерту остигнути протягом 20 хвилин. Тепер кладемо шматочки масла і ретельно розмішуємо, щоб відразу маса заблищала. Зверху натріть на тертці ¼ плитки шоколаду. Перекладіть масу в баночку. Шматочки шоколаду розтечуться. Також можна додати мелених горіхів, тоді десерт стане ще смачнішим.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби