Картопля-найпопулярніший і улюблений овоч на столі кожного українця. Ми пропонуємо вам варіант незвичайного страви з найпростішими інгредієнтами. Картопляні черевички можна наповнити будь-якою начинкою. Це можуть бути овочеві, грибні, м'ясні і навіть рибні варіанти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- картопля;
- шинка;
- сир;
- зелень;
- вершкове масло;
- рослинна олія;
- спеції (сіль, чорний перець, прованські трави).
Приготування:
Картопля в мундирі необхідно добре промити, посолити, посипати прованськими травами, полити рослинним маслом (можна виделкою зробити надколи) і випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 220 градусах близько 40 хвилин до готовності.
Далі зрізати верхівку, ложкою акуратно вийняти картоплю залишаючи трохи з боків, щоб тримало форму.
Далі картоплю розминаємо вершковим маслом, солимо, перчимо, додаємо сир, шинку, зелень і все перемішуємо.
Масою начиняємо наші картоплі, поверх кладемо сир і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, Ревізор Панкова дала корисні поради при підборі огірочків для консервації.
Як повідомляв Знай. ua, швидко, просто і смачно, рецепт пікантною закуски з маринованих кабачків.
Також Знай. ua писав, що унікальний рецепт класичних голубців, одна година старань-вражень на місяць.